
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
200 גרם חמאהמומסת
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס סוכר חום טרוביההחלפה לסוכר חום בהיר דמררה
-
2 ביצים L
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה
- מערבבים עם מטרפה חמאה מומסת ותערובת סוכר חום טרוביה.
- מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים קמח, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עד שמתקבל בצק.
מערבבים עד שמתקבל בצק. צילום: מעין טרודל - מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים.
מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים. צילום: מעין טרודל - מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- יוצרים עוגיות ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בין 15 ל-17 דק׳. מגישים עם כוס קפה, בתיאבון!
יוצרים עוגיות ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. צילום: מעין טרודל
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
25
מנות
קלוריות
116.2
קק״ל
2905.1
קק״ל
פחמימות
12.1
גרם
303.5
גרם
סוכר
1.6
גרם
41.0
גרם
שומן
7.2
גרם
181.0
גרם
נתרן
138.3
מ״ג
3456.7
מ״ג
חלבון
2.0
גרם
50.7
גרם
סיבים תזונתיים
0.3
גרם
8.4
גרם
שומן רווי
4.2
גרם
105.6
גרם
כולסטרול
37.5
מ״ג
936.4
מ״ג
סידן
6.2
מ״ג
155.4
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
5.2
מ״ג
אשלגן
21.6
מ״ג
541.0
מ״ג
אבץ
0.2
מ״ג
4.3
מ״ג
תגובות (3)
שלום רב, האם במקום קמח רגיל אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
כן, בהחלט.
מתאים לקפה של הבוקר שלי