עוגיות שושנים במיקסר אחד!

עוגיות שושנים נפלאות במילוי ונילי, אוורירי ופלאפי בטירוף, כל כך הרבה גרסאות לעוגיות הנפלאות הללו, אך זו מוצלחת במיוחד!
עוגיות שושנים נפלאות במילוי ונילי, אוורירי ופלאפי בטירוף, כל כך הרבה גרסאות לעוגיות הנפלאות הללו, אך זו מוצלחת במיוחד!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.9 קק״ל 3688.2 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 551.7 גרם
    שומן 4.4 גרם 132.2 גרם
    נתרן 215.2 מ״ג 6455.9 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 66.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 77.7 גרם
    כולסטרול 27.9 מ״ג 836.5 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 215.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 24.3 מ״ג 729.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.9 קק״ל 3688.2 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 551.7 גרם
    שומן 4.4 גרם 132.2 גרם
    נתרן 215.2 מ״ג 6455.9 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 66.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 77.7 גרם
    כולסטרול 27.9 מ״ג 836.5 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 215.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 24.3 מ״ג 729.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מניחים את כל המצרכים לבצק, מערבלים עד שמתגבש בצק אחיד.

    מערבלים עד שמתגבש בצק אחיד. צילום: שניר גואטה
    מערבלים עד שמתגבש בצק אחיד. צילום: שניר גואטה

  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות של חצי שעה.
  3. בזמן הזה מכינים את המילוי: מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה בתוך קערה נקייה.
  4. מוספים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף תפוח.
  5. מוסיפים את אבקת הפודינג והווניל ומקציפים שוב ממש כמה שניות עד שכל התערובת אחידה.
  6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מקמחים משטח עבודה, ומרדדים כל חלק למלבן גדול ממלאים בקצף ומגלגלים לשבלול.
    מרדדים את הבצק. צילום: שניר גואטה
    מרדדים את הבצק. צילום: שניר גואטה
    מורחים את המילוי. צילום: שניר גואטה
    מורחים את המילוי. צילום: שניר גואטה

    מגלגלים לשבלול. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים לשבלול. צילום: שניר גואטה

  8. חותכים לשושנים ומניחים בתבנית אפייה. אופים כ-20 דקות או עד להזהבה.

    מסדרים בתבנית אפייה את השושנים. צילום: שניר גואטה
    מסדרים בתבנית אפייה את השושנים. צילום: שניר גואטה

  9. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר.

    אופים עד להזהבה ומפזרים אבקת סוכר. צילום: שניר גואטה
    אופים עד להזהבה ומפזרים אבקת סוכר. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שושנים במיקסר אחד!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Lori Roz

    הכנתי פחות או יותר לפי המתכון הזה.. רק עם 200 גרם חמאה, ו450 גרם קמח + 8 גרם אבקת אפייה.

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נעמה

    היי אני הכנתי את העוגיות והבצק יצא לי ממש לא אחיד הוא יצא ממש יבש אני הוספתי לו קצת מים ויצא יותר טוב ממש טעים!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על השיתוף ((: משמח לשמוע!

קטגוריות

אביזרים

תגיות