עוגת בננות וקוקוס עם שוקולד צ’יפס

יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגה

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב.
  3. מוסיפים ביצים, סוכר, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב.
  4. מוסיפים קוקוס וקמח ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים בתנור החם במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
  7. בינתיים, מכינים את הקישוט: במחבת קטנה מחממים את הסוכר והמים עד ליצירת קרמל.
  8. פורסים את הבננה לפרוסות בעובי 1 ס”מ, ומוסיפים לקרמל.
  9. מקשטים את העוגה בציפוי הבננות והקרמל ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4487.0 קק״ל 4487.0 קק״ל
פחמימות 463.2 גרם 463.2 גרם
שומן 281.3 גרם 281.3 גרם
נתרן 1816.3 מ״ג 1816.3 מ״ג
חלבון 43.2 גרם 43.2 גרם
סיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרם
שומן רווי 107.7 גרם 107.7 גרם
כולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 177.1 מ״ג 177.1 מ״ג
ברזל 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
אשלגן 3315.2 מ״ג 3315.2 מ״ג
אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody