עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון

הכינו את הכפיות! חלי ממן מכינה עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון. עוגה גבינה רכה וטעימה שמכינים בקלות מגבינות רזות ועם תחליף סוכר
הכינו את הכפיות! חלי ממן מכינה עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון. עוגה גבינה רכה וטעימה שמכינים בקלות מגבינות רזות ועם תחליף סוכר
  • חלי ממן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 77.6 קק״ל 931.6 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 67.8 גרם
    שומן 3.2 גרם 38.5 גרם
    נתרן 155.5 מ״ג 1865.8 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 11.5 מ״ג 138.0 מ״ג
    סידן 64.4 מ״ג 773.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 85.3 מ״ג 1023.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 77.6 קק״ל 931.6 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 67.8 גרם
    שומן 3.2 גרם 38.5 גרם
    נתרן 155.5 מ״ג 1865.8 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 11.5 מ״ג 138.0 מ״ג
    סידן 64.4 מ״ג 773.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 85.3 מ״ג 1023.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות, מניחים תבנית מים רותחים על הרשת במרכז התנור.
  2. טורפים היטב את כל החומרים מלבד החלבונים.
  3. מקציפים את החלבונים עם ״חצי סוכר״ לקצף יציב ומעט גמיש.
  4. מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות בתנועת קיפול. תחילה רק 1/3 מהכמות ולאחר מכן את היתר.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית קוטר 20-22 מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.
  6. אופים בתוך תבנית המים. כעבור שעה וחצי מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור שעתיים נוספות.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    בת-חן

    היי הכנתי והיא ממש ירדה ונהייתה שטוחה

      Avatar
      Foody Foody

      משהו באופן ההכנה שלך השתבש. שימי לב שאת מפרידה ומקציפה את הביצים כמו שצריך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות