עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון

הכינו את הכפיות! חלי ממן מכינה עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון. עוגה גבינה רכה וטעימה שמכינים בקלות מגבינות רזות ועם תחליף סוכר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות, מניחים תבנית מים רותחים על הרשת במרכז התנור.
  2. טורפים היטב את כל החומרים מלבד החלבונים.
  3. מקציפים את החלבונים עם ״חצי סוכר״ לקצף יציב ומעט גמיש.
  4. מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות בתנועת קיפול. תחילה רק 1/3 מהכמות ולאחר מכן את היתר.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית קוטר 20-22 מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.
  6. אופים בתוך תבנית המים. כעבור שעה וחצי מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור שעתיים נוספות.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 77.6 קק״ל 931.6 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 67.8 גרם
שומן 3.2 גרם 38.5 גרם
נתרן 155.5 מ״ג 1865.8 מ״ג
חלבון 5.7 גרם 68.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 23.1 גרם
כולסטרול 11.5 מ״ג 138.0 מ״ג
סידן 64.4 מ״ג 773.1 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 85.3 מ״ג 1023.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    צירי בינעט

    כמה כמות אם אני שמה סוכרלוז נוזלי קלאסי ??

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כדאי להשתמש בחצי כוס של סוכרלוז נוזלי. בהצלחה(:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody