עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1938
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1938.1 קק״ל 1938.1 קק״ל
    פחמימות 139.0 גרם 139.0 גרם
    שומן 96.6 גרם 96.6 גרם
    נתרן 943.4 מ״ג 943.4 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 56.5 גרם 56.5 גרם
    כולסטרול 420.8 מ״ג 420.8 מ״ג
    סידן 3184.9 מ״ג 3184.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 1074.1 מ״ג 1074.1 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1938
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1938.1 קק״ל 1938.1 קק״ל
    פחמימות 139.0 גרם 139.0 גרם
    שומן 96.6 גרם 96.6 גרם
    נתרן 943.4 מ״ג 943.4 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 56.5 גרם 56.5 גרם
    כולסטרול 420.8 מ״ג 420.8 מ״ג
    סידן 3184.9 מ״ג 3184.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 1074.1 מ״ג 1074.1 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
  2. בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
  3. חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
  4. מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
  6. מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    Mihaela Lahav

    ?Unfortunately where I live I can not find yeast puff pastry. Can I use the regular one?

      Avatar
      מערכת Foody

      Yes, you can use the regular one

      Avatar
      מערכת Foody

      רצוי בכלי סגור במקרר.

    Avatar
    Ruti Vazana

    תתקינו את הטעות, לא 2 ביצים אלא 2 חלמונים, זה חשוב מאד!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על התגובה. נבדוק ונתקן. שבוע טוב(:

      Avatar
      גלית

      אפשר להסביר למה זאת טעות? פחות מבינה בזה ואשמח לדעת

      Avatar
      מערכת Foody

      2 חלמונים כרשום במתכון, ביצה שלמה תהפוך את התערובת לנוזלית מדי. החלמון מייצב את התערובת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות