עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
  2. בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
  3. חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
  4. מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
  6. מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2053.7 קק״ל 2053.7 קק״ל
פחמימות 139.4 גרם 139.4 גרם
שומן 103.2 גרם 103.2 גרם
נתרן 1126.0 מ״ג 1126.0 מ״ג
חלבון 75.0 גרם 75.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרם
כולסטרול 709.2 מ״ג 709.2 מ״ג
סידן 3223.0 מ״ג 3223.0 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 1231.2 מ״ג 1231.2 מ״ג
אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody