עוגת דאבל קסטה משפחתית

עוגת דאבל קסטה משפחתית זו עוגת גלידה קפואה בשכבות, ללא אפייה, שמזכירה את הקסטה מהילדות שלנו, רק בגדול. מתכון קיצי מפנק במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

עוגת גלידה קפואה בשכבות, שמזכירה את הקסטה מהילדות שלנו - רק שהפעם לא צריך להתלבט אם להתחיל בצד של השוקו או בצד של הווניל (כי בכל ביס יש משניהם).

אם רוצים לשדרג עוד יותר את ההגשה- אפשר לטבול את הקסטות המוכנות בשוקולד מומס (לציפוי חלקי או מלא) ולהחזיר למקפיא לעוד כמה דקות, להתקשות.

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר על אש נמוכה 1/2 מכמות החלב המרוכז עם שוקולד. מצננים לטמפרטורת החדר.
  2. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה. מחלקים באופן שווה בין שתי קערות.
  3. מוסיפים לאחת הקערות תמצית וניל ואת שארית החלב המרוכז (חצי פחית) ומקפלים בעדינות לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה לקערה השנייה ומקפלים לאיחוד.
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצפיפות שכבת ביסקוויטים. משטחים מעל הביסקוויטים את תערובת השוקולד. מסדרים מעל שכבת השוקולד עוד שכבת ביסקוויטים, ומכסים בתערובת הווניל. מכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית ואחרונה. מכסים ומקפיאים לילה.
  6. מחלצים מהתבנית בעזרת נייר האפייה ומניחים על משטח עבודה. פורסים בעזרת סכין חדה מנות בגודל ביסקוויט (אם החיתוך קשה מידי, נותנים לגלידה להתרכך כמה דקות ואז פורסים). מגישים קפוא.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1799.8 קק״ל 1799.8 קק״ל
פחמימות 281.0 גרם 281.0 גרם
שומן 60.2 גרם 60.2 גרם
נתרן 516.6 מ״ג 516.6 מ״ג
חלבון 38.4 גרם 38.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 36.4 גרם 36.4 גרם
כולסטרול 137.0 מ״ג 137.0 מ״ג
סידן 1196.1 מ״ג 1196.1 מ״ג
ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
אשלגן 2104.3 מ״ג 2104.3 מ״ג
אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody