עוגת דבש ואגסים לאירוח בראש השנה

רוצים לשדרג את העוגה הקבועה שלכם בראש השנה? מכינים עוגת דבש ואגסים - ללא מוצרי חלב, שחומה וריחנית, עם קוביות אגסים ותבלינים שתהיה להיט בשולחן החג שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תבנית עגולה 22 ס"מ

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית בעזרת תרסיס השמן.
  2. מנקים את האגסים מליבה וחותכים לקוביות.
  3. מקציפים את הביצים, הסוכר והדבש יחדיו 4-5 דקות בעזרת מיקסר במהירות בינונית עד קבלת קצף יציב.
  4. מוסיפים את כל שאר הרכיבים, מלבד האגסים, תוך כדי טריפה איטית לקבלת בלילה אחידה.
  5. מוסיפים את האגסים לבלילה ומערבבים בעדינות בעזרת מרית.
  6. יוצקים לתבנית ואופים 40-60 דקות בערך, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  7. מצננים מעט לפני שמגישים.

הערות

  • אפשר להכין את העוגה ב-2 תבניות אינגליש קייק

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 168.4 קק״ל 1683.8 קק״ל
פחמימות 35.3 גרם 353.2 גרם
שומן 1.5 גרם 14.5 גרם
נתרן 179.4 מ״ג 1794.0 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 37.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.9 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 4.0 גרם
כולסטרול 50.8 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 20.9 מ״ג 208.7 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 90.9 מ״ג 909.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody