חגיגה לחגים – קינוח פררו ענק של קרין גורן

קרין גורן ואור שפיץ מכינות עוגת שוקולד מושחתת במיוחד: עוגת מוס פררו רושה בציפוי מגנום. עוגת שוקולד רכה, עשירה במסקרפונה בציפוי שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים
קרין גורן ואור שפיץ מכינות עוגת שוקולד מושחתת במיוחד: עוגת מוס פררו רושה בציפוי מגנום. עוגת שוקולד רכה, עשירה במסקרפונה בציפוי שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    12280
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12279.5 קק״ל 12279.5 קק״ל
    פחמימות 627.6 גרם 627.6 גרם
    שומן 1021.9 גרם 1021.9 גרם
    נתרן 846.4 מ״ג 846.4 מ״ג
    חלבון 116.9 גרם 116.9 גרם
    סיבים תזונתיים 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 525.2 גרם 525.2 גרם
    כולסטרול 1006.5 מ״ג 1006.5 מ״ג
    סידן 2544.7 מ״ג 2544.7 מ״ג
    ברזל 36.9 מ״ג 36.9 מ״ג
    אשלגן 5986.1 מ״ג 5986.1 מ״ג
    אבץ 26.8 מ״ג 26.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    12280
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12279.5 קק״ל 12279.5 קק״ל
    פחמימות 627.6 גרם 627.6 גרם
    שומן 1021.9 גרם 1021.9 גרם
    נתרן 846.4 מ״ג 846.4 מ״ג
    חלבון 116.9 גרם 116.9 גרם
    סיבים תזונתיים 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 525.2 גרם 525.2 גרם
    כולסטרול 1006.5 מ״ג 1006.5 מ״ג
    סידן 2544.7 מ״ג 2544.7 מ״ג
    ברזל 36.9 מ״ג 36.9 מ״ג
    אשלגן 5986.1 מ״ג 5986.1 מ״ג
    אבץ 26.8 מ״ג 26.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


רינג 16 ס"מ

עוגה

ציפוי

קצפת לקישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את המוס: בקערה קטנה משרים את הג’לטין עם המים, מערבבים ומניחים בצד עד שמתקבל מעין ג’לי.
  2. במחבת קטנה או קלחת על אש נמוכה ממיסים יחד את השוקולד ו-100 מ”ל בלבד מהשמנת. 
  3. מקציפים במיקסר מסקרפונה, סוכר ואבקת פודינג עד לקבלת מרקם חמאתי חלק לגמרי ללא גושי סוכר.
  4. מוסיפים את השמנת שנותרה בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לאיחוד מלא.
  5. מערבבים היטב את הג’לטין עם תערובת השוקולד.
  6. מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. מעבירים את התערובת המוכנה לתבנית ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
  8. מכינים את הציפוי: מעבירים לקערה את שוקולד החלב וחמאת הקקאו ומחממים בפולסים במיקרוגל (כלומר מחממים כ-15 שניות במיקרו ומערבבים, חוזרים על הפעולה 2-3 פעמים) עד שהעיסה נוזלית וחלקה.
  9. מוסיפים את אגוזי הלוז המסוכרים לקערה ומערבבים היטב.
  10. מצפים את העוגה: מוציאים את עוגת המוס הקפואה מהתבנית וטובלים אותה בתערובת השוקולד הנוזלית.
  11. מכינים את הקצפת לקישוט: מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות אינסטנט וניל ומזלפים לקישוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגה לחגים – קינוח פררו ענק של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      היי, זה מאד תלוי בטעמכם האישי ובאיזה גודל רוצים את הכדורים… קוטר של 5-7 ס”מ בדרך כלל מספיק. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות