עוגת מים יפנית

קינוח כזה עדיין לא הכנתם! קבלו את הקינוח שמשגע את העולם: עוגת מים יפנית הנראית כמו טיפת מים ענקית, שקופה וצלולה. לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין אותה לבד בבית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגות מים

סירופ

עיטור

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני ועל גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את המים, אגר אגר וסוכר.
  2. מעבירים את הסיר החם לקערה עם מי קרח עד שהתערובת מתקררת ובועות האוויר שבתוכה נעלמות.
  3. מוזגים לתבניות סיליקון ושומרים בקירור כשעה.
  4. מכינים את הסירופ: בסיר קטן ועל גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את הסוכר והמים. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות ועד שהתערובת מסמיכה ומצטמצמת. מצננים.
  5. מגישים: מחלצים את עוגות המים מתבניות הסיליקון, יוצקים מעל מעט מהסיר ומעטרים בבוטנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 117.0 קק״ל 1170.3 קק״ל
פחמימות 25.5 גרם 254.6 גרם
שומן 1.5 גרם 14.9 גרם
נתרן 25.5 מ״ג 255.1 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 7.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 4.9 מ״ג 49.2 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 8.9 מ״ג 89.2 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody