עוגת סולת ותפוזים פרווה בקלי קלות

איך מכינים קינוח טעים שהוא גם פרווה וגם עסיסי? לישראל אהרוני המתכון המושלם - עוגת סולת ותפוזים שמתאימה במיוחד לאירוח חורפי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סירופ

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים והסוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
  2. מוסיפים את השמן ומעבדים במהירות בינונית.
  3. מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוז ומעבדים.
  4. מוסיפים סולת, שקדים טחונים, קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית סיליקון במעט שמן.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
  7. מכינים סירופ: שמים את כל מצרכי הסירופ בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים 5 דקות עד שהסירופ מצטמצם מעט.
  8. יוצקים את הסירופ על העוגה ומצננים מעט.
  9. לפני ההגשה, מפזרים מעט פיסטוק קצוץ ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5581.5 קק״ל 5581.5 קק״ל
פחמימות 775.6 גרם 775.6 גרם
שומן 244.1 גרם 244.1 גרם
נתרן 1161.7 מ״ג 1161.7 מ״ג
חלבון 86.1 גרם 86.1 גרם
סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 25.2 גרם 25.2 גרם
כולסטרול 1519.2 מ״ג 1519.2 מ״ג
סידן 424.8 מ״ג 424.8 מ״ג
ברזל 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
אשלגן 1080.7 מ״ג 1080.7 מ״ג
אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יפה ברדוגו

    במקום כוס אגוזים מה אפשר? אזה סולת F

      Avatar
      Foody Foody

      היי, במתכון אין אגוזים אלא פיסטוקים לקישוט. אפשר להחליף באגוזי מלך או שקדים קצוצים. בהצלחה (: