רחלי קרוט מטרפת לכם את חג החנוכה עם עוגת סופגניות בטעמים שונים

מחפשים משהו שונה ומקורי לחנוכה? רחלי קרוט עם ההברקה של החג - עוגת סופגניות בטעמים שונים. אופים סופגניות שמרים בתבנית וממלאים בכל מעדן פרי שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תבנית קוגלהוף 26

עוגה

ציפוי

מילוי ועיטור

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים של הבצק, פרט לחמאה, לפי סדר הופעתם ברשימה. לשים על מהירות איטית במשך 3 דקות עד שנוצר בצק.
  2. מוסיפים את החמאה, כל פעם קצת, וממשיכים ללוש עוד 8 דקות.
  3. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים במשך שעה (אם מאוד קר אפשר גם שעה וחצי). או מעבירים למקרר להתפחה של לילה.
  4. יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומכדררים לצורה עגולה ויפה. טובלים בחמאה המומסת ומעבירים לצלחת עם הסוכר הלבן, אפשר לערבב את הסוכר עם קינמון ואפשר בלי.
  5. מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית קוגלהוף, ומקפידים להשאיר רווחים בין הכדורים כי הם תופחים מאוד. וזה בסדר גמור אם הבצק לא מגיע עד לחלק העליון של התבנית, הוא יתפח בהמשך.
  6. מכסים במגבת ומאפשרים לבצק לתפוח במשך 30 דקות, בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. אופים במשך 30-40 דקות. צריכה להתקבל עוגה זהובה מאוד. מצננים ואז מאבקים באבקת סוכר.
  8. ממלאים שקי זילוף עם צנתר חלק במעדני הפרי, נועצים בסופגניות מכל כיוון וממלאים.
  9. מניחים את עוגת הסופגניות בכלי הגשה יפה שיחגוג את היופי שלה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3883.0 קק״ל 3883.0 קק״ל
פחמימות 529.7 גרם 529.7 גרם
שומן 139.5 גרם 139.5 גרם
נתרן 296.0 מ״ג 296.0 מ״ג
חלבון 74.9 גרם 74.9 גרם
סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
שומן רווי 26.9 גרם 26.9 גרם
כולסטרול 847.4 מ״ג 847.4 מ״ג
סידן 184.9 מ״ג 184.9 מ״ג
ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
אשלגן 922.2 מ״ג 922.2 מ״ג
אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody