עוגת שוקולד חמה למיקרוגל ללא תוספת סוכר

עוגת שוקולד חמה למיקרוגל ללא תוספת סוכר זו עוגת שוקולד אישית שמכינים בתוך ספל בפחות מ-5 דקות, ונהנים בלי יותר מדי רגשות אשם
עוגת שוקולד חמה למיקרוגל ללא תוספת סוכר זו עוגת שוקולד אישית שמכינים בתוך ספל בפחות מ-5 דקות, ונהנים בלי יותר מדי רגשות אשם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    309
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 309.4 קק״ל 928.1 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 125.7 גרם
    שומן 14.3 גרם 42.9 גרם
    נתרן 73.2 מ״ג 219.7 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 98.8 מ״ג 296.4 מ״ג
    סידן 55.0 מ״ג 165.0 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 422.6 מ״ג 1267.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    309
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 309.4 קק״ל 928.1 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 125.7 גרם
    שומן 14.3 גרם 42.9 גרם
    נתרן 73.2 מ״ג 219.7 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 98.8 מ״ג 296.4 מ״ג
    סידן 55.0 מ״ג 165.0 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 422.6 מ״ג 1267.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

עוגות שוקולד אישיות שמכינים תוך פחות מ-5 דקות (כולל זמן האפייה והכנת הרוטב!). תנו להן 5 דקות נוספות עם האורחים – ותקבלו שוב ספלים ריקים.

תחליף דבש ללא סוכר וסילאן טבעי (בשונה מהמוצרים הנפוצים, שמכילים גם תוספת סוכר) יכולים להתחלף ביניהם באפייה. הבחירה תלויה בהעדפה שלכם: לתחליף הדבש טעם עדין יותר (מזכיר סוכריות דבש קלאסיות) וצבע בהיר. לסילאן הטבעי טעם מתובל, ריח חזק וצבע כהה, שמורגשים במאפה. למעשה, הוא דומיננטי אפילו יותר מסילאן עם תוספת בסוכר- לכן רצוי לטעום אותו מראש ולוודא שמתחברים לאופי המיוחד שלו.

עוגת שוקולד במיקרו 66

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

רוטב


אופן הכנה

  1. בקערה טורפים ביצה, שמן, אבקת סוכרלוז “סוגת”, קקאו, שמנת מתוקה וסילאן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה. היא תהיה דלילה יחסית וזה בסדר.
  2. ממלאים בתערובת את ספלי הקפה עד 1/3 גובה (אל תתפתו למלא יותר כי העוגות יגלשו החוצה).
  3. בספל גבוה נפרד שמים שמנת מתוקה, סילאן ושוקולד מריר (התערובת רותחת ועולה במיקרו אז חשוב להשתמש בספל גדול). מניחים את ספלי העוגה וספל הרוטב במיקרוגל ומפעילים בעוצמה מקסימלית למשך דקה בדיוק. העוגה מוכנה כשהיא תפוחה, רכה ויציבה למגע (בודקים ואם צריך מפעילים עוד 15-10 שניות, עד שמוכן).
  4. מוציאים מהמיקרוגל את כל הכוסות (בזהירות, הכוסות חמות!). את הכוס עם השוקולד מערבבים בכפית לקבלת רוטב חלק. מוזגים כף או שתיים מהרוטב על כל עוגה ומגישים מיד.

הערות

  • יש להשתמש בסילאן טבעי ללא תוספת סוכר או תחליף דבש ללא תוספת סוכר ובשוקולד מריר ללא תוספת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד חמה למיקרוגל ללא תוספת סוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      3 עוגות בספלי קפה, כמצוין במתכון.

    Avatar
    רעות ל

    תחליף לקמח בשביל שהעוגה תהיה ללא גלוטן?

      Avatar
      Foody Foody

      קמח ללא גלוטן 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף בחצי כוס סוכר לבן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות