עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים

עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד שמכינים בזריזות. מתכון מיוחד שתשמחו לאמץ. הקפידו להשתמש בשוקולד טעים ואיכותי, הוא זה שיבטיח עוגה משובחת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים במשך 8 דקות עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בפולסים קצרים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. מקפלים פנימה את תערובת הביצים, (שימו לב שהשוקולד לא חם) ומערבבים בעדינות.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר (אפשר בתבנית של התנור) עם מים חמים.
  5. מגבירים את חום התנור ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות. לא יותר ולא פחות זה מאוד חשוב.
  6. העוגה תראה לא אפויה, אל דאגה הכל בסדר.
  7. מצננים לפחות כשעה ומעבירים לקירור לפחות ל-5 שעות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5044.0 קק״ל 5044.0 קק״ל
פחמימות 366.2 גרם 366.2 גרם
שומן 367.5 גרם 367.5 גרם
נתרן 513.5 מ״ג 513.5 מ״ג
חלבון 77.4 גרם 77.4 גרם
סיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרם
שומן רווי 227.3 גרם 227.3 גרם
כולסטרול 1817.5 מ״ג 1817.5 מ״ג
סידן 593.6 מ״ג 593.6 מ״ג
ברזל 43.4 מ״ג 43.4 מ״ג
אשלגן 3894.0 מ״ג 3894.0 מ״ג
אבץ 19.1 מ״ג 19.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody