פאי קליק מעולה של רות אופק

רות אופק מלמדת אותנו להכין פאי קליק מתוק ומרשים המורכב משלוש שכבות שמכינים בקלות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר. ראו הוזהרתם!
רות אופק מלמדת אותנו להכין פאי קליק מתוק ומרשים המורכב משלוש שכבות שמכינים בקלות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר. ראו הוזהרתם!
  • רות אופק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    867
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 866.7 קק״ל 6933.4 קק״ל
    פחמימות 65.3 גרם 522.6 גרם
    שומן 62.5 גרם 499.7 גרם
    נתרן 92.1 מ״ג 736.5 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 36.9 גרם 294.9 גרם
    כולסטרול 27.9 מ״ג 223.2 מ״ג
    סידן 168.8 מ״ג 1350.6 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 454.1 מ״ג 3633.0 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 20.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    867
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 866.7 קק״ל 6933.4 קק״ל
    פחמימות 65.3 גרם 522.6 גרם
    שומן 62.5 גרם 499.7 גרם
    נתרן 92.1 מ״ג 736.5 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 36.9 גרם 294.9 גרם
    כולסטרול 27.9 מ״ג 223.2 מ״ג
    סידן 168.8 מ״ג 1350.6 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 454.1 מ״ג 3633.0 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 20.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתית

מלית שוקולד

קצפת שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: טוחנים את הקליקים במעבד מזון. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עוד קצת.
  2. משטחים את התערובת על תבנית פאי או על תבנית עם נייר אפיה ועליה רינג ומקפיאים להתייצבות.
  3. מכינים את מילוי השוקולד: ממיסים יחד בבן מארי (או בסיר בזהירות) את השוקולדים, השמנת המתוקה והדבש עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  4. יוצקים את התערובת על הקלתית הקפואה ומקררים לפחות 4 שעות להתייצבות.
  5. מכינים את קצפת השוקולד: ממיסים את השוקולדים יחד עם 150 מ”ל שמנת מתוקה (אפשר במיקרו בפולסים). מניחים לשעה לפחות במקרר להצטננות.
  6. מקציפים את תערובת השוקולד יחד עם יתר השמנת המתוקה (200מ”ל) עד שמתקבלת קצפת שוקולדית יציבה יחסית.
  7. יוצקים את קצפת השוקולד על מלית השוקולד שהתייצבה ומורחים בצורה יפה ואחידה על הפאי, עדיף עם פלטה.
  8. מקשטים בחצאי קליקים.

    עוגת שוקולד קליק רות אופק (צילום:רות אופק)
    עוגת שוקולד שכבות קליק שנגמרת בצ’יק (צילום:רות אופק)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי קליק מעולה של רות אופק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות