עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד

קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגה

תערובת שיש

רוטב שוקולד

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את חומרי העוגה. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת השיש. מוסיפים שליש מתערובת העוגה לתערובת השיש ומערבבים יחד.
  2. מניחים את התבנית על משטח עגול יציב (כדי להקל על ההעברה). משמנים את התבנית ומשטחים בה את התערובת הבהירה. מניחים מעל את התערובת החומה ומערבבים קלות בסכין.
  3. מעבירים למיקרוגל ואופים 15 דקות בעוצמת מקסימום (העוגה לא ממש תשחים אבל קיסם שינעץ בה ייצא יבש).
  4. מניחים את העוגה לצינון בטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים רוטב שוקולד: מחממים שמנת, מוזגים על השוקולד ומערבבים לרוטב אחיד.
  5. הופכים את העוגה על כלי הגשה ומסירים את התבנית. מוזגים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.

הערות

  • משתמשים בתבנית סיליקון.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5580.3 קק״ל 5580.3 קק״ל
פחמימות 700.4 גרם 700.4 גרם
שומן 276.6 גרם 276.6 גרם
נתרן 1603.2 מ״ג 1603.2 מ״ג
חלבון 76.0 גרם 76.0 גרם
סיבים תזונתיים 18.8 גרם 18.8 גרם
שומן רווי 53.2 גרם 53.2 גרם
כולסטרול 786.3 מ״ג 786.3 מ״ג
סידן 658.6 מ״ג 658.6 מ״ג
ברזל 16.3 מ״ג 16.3 מ״ג
אשלגן 1771.0 מ״ג 1771.0 מ״ג
אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Gili Biton

    האם אפשר תבנית סיליקון במיקרוגל??

      מערכת Foody

      אפשר, חשוב לוודא שמדובר בתבנית מאיכות טובה

    רננה

    האם אלו הערכים התזונתיים של העוגה? זה נראה לא סביר

      מערכת Foody

      אלו אכן הערכים התזונתיים של העוגה שמחושבים בעזרת מחשבון מתקדם לחישוב ערכים תזונתיים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody