קרין גורן חוגגת כמו שרק היא יודעת עם עוגת שמרים שושנים במילוי קרמבו

עוגה כזאת עדיין לא אכלתם! קרין גורן שוב מפתיעה עם עוגת שמרים שושנים במילוי קרמבו. עוגת שמרים רכה וטעימה עם מלית מושחתת של ממרח שוקולד לוז וקרמבו
עוגה כזאת עדיין לא אכלתם! קרין גורן שוב מפתיעה עם עוגת שמרים שושנים במילוי קרמבו. עוגת שמרים רכה וטעימה עם מלית מושחתת של ממרח שוקולד לוז וקרמבו
  • קרין גורן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5831
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5831.2 קק״ל 5831.2 קק״ל
    פחמימות 807.5 גרם 807.5 גרם
    שומן 241.7 גרם 241.7 גרם
    נתרן 2363.3 מ״ג 2363.3 מ״ג
    חלבון 103.7 גרם 103.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 125.8 גרם 125.8 גרם
    כולסטרול 828.3 מ״ג 828.3 מ״ג
    סידן 378.6 מ״ג 378.6 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1231.9 מ״ג 1231.9 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5831
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5831.2 קק״ל 5831.2 קק״ל
    פחמימות 807.5 גרם 807.5 גרם
    שומן 241.7 גרם 241.7 גרם
    נתרן 2363.3 מ״ג 2363.3 מ״ג
    חלבון 103.7 גרם 103.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 125.8 גרם 125.8 גרם
    כולסטרול 828.3 מ״ג 828.3 מ״ג
    סידן 378.6 מ״ג 378.6 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1231.9 מ״ג 1231.9 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים שמרים וחלב להמסה (לא מחכים לתסיסה). 
  2. מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית לבצק חלק ודביק.
  3. משמנים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים להכפלת הנפח כשעה (אפשר לילה במקרר - הבצק יהיה יותר נוח לרידוד).
  4. מרדדים את הבצק למלבן על גבי משטח מקומח (אפשר לחלק לשניים אם משטח העבודה הפנוי לא גדול).
  5. מצפים בשכבה אחידה מהממרח. 
  6. מפרידים את העוגייה מהקרמבו ושומרים בצד. מורחים את הקרמבואים על הבצק (מעל הממרח).
  7. קוצצים בסכין את העוגיות ומפזרים מעל. מגלגלים לרולדה ארוכה.
  8. חותכים לשושנים בגובה התבנית (משמנים את הסכין או משתמשים בחוט).
  9. מעמידים את השושנים בתבנית באופן מרווח. 
  10. מתפיחים עד שהשושנים מתחילות להתחבר (40 דקות בערך), בינתיים מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  11. אופים 45 דקות עד להשחמה. 

עוד עוגות שמרים מהממות:

שבלולי שמרים במלית שוקולד של יהודית מורחיים

מתכון של עוגת שושנים במילוי שוקולד-חלבה

איך מנצלים עוגת שמרים משבת להכנת ברד פודינג מושלם ממסעדת גוז’ ודניאל

הערות

  • במקום תבנית קוגלהוף ניתן להכין ב-2 תבניות אינליש קייק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן חוגגת כמו שרק היא יודעת עם עוגת שמרים שושנים במילוי קרמבו

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אליאורה רובין

    יצא מוששש… ???

    Avatar
    jenny salomon

    אמא’לה ואבא’לה!!!! ?

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    שושי בן אורי

    ואוווו מושלמת ברמות על חלל כמו שהנכדים אמרו לי חחחחח. תודה קרין

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה שושי!

    Avatar
    יוליה טרייבר

    האם אופים בטורבו או בחום עליון-תחתון? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אופים בתנור במצב אפייה (חום עליון ותחתון).

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות