עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

קרין גורן מלמדת להכין עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  3. מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
  5. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית למשל ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 391.6 קק״ל 3916.0 קק״ל
פחמימות 51.0 גרם 509.7 גרם
שומן 18.3 גרם 183.3 גרם
נתרן 395.6 מ״ג 3956.4 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 63.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.3 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 19.4 גרם
כולסטרול 118.2 מ״ג 1181.6 מ״ג
סידן 18.1 מ״ג 180.5 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 6.7 מ״ג
אשלגן 62.6 מ״ג 626.3 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    רינת גז

    עוגה מושלמת ❣️

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    נטע פילוסוף

    אם יש לי רק ביצים לארג

    Avatar
    שרון

    הי קרין, אני רוצה לצפות בקרם שמנת מתוקה ואינסנט וניל, האם צריך להרטיב את העוגה?

      Avatar
      Foody Foody

      אין צורך להרטיב את העוגה לפני הציפוי. בהצלחה (:

הצג עוד