עוגת תפוחים עם רוטב קרמל

חשבתם פעם שאפשר להכין עוגה בלי תנור? קבלו מתכון של עוגת תפוחים עם רוטב קרמל שמכינים בקלות ללא תנור. והשוס הגדול? לא תוכלו לשכוח את העוגה כי המכשיר יכבה לבד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  • מכינים את העוגה: קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה פרט לתפוחים ורק בסוף מוסיפים את התפוחים. מערבבים בעדינות.
  • מעבירים לרינג או תבנית בגודל 20 ס”מ משומנת היטב.
  • מניחים את הרשת על המצב הנמוך שלה בתוך הסיר הקרמי בסיר וסוגרים עם מכסה ההשחמה.

  • מעבירים למצב אפייה למשך 35 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות ולוחצים על התחל.
  • לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים את הרשת.
  • מכינים את הרוטב: שמים בתוך הסיר סוכר ושמנת ומעבירים למצב בישול/צריבה למשך 10 דקות.
  • מערבבים מדי פעם עד שהסוכר נמס ונוצר קרמל סמיך.
  • מגישים את העוגה עם הרוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3812.6 קק״ל 3812.6 קק״ל
פחמימות 497.3 גרם 497.3 גרם
שומן 184.6 גרם 184.6 גרם
נתרן 2647.8 מ״ג 2647.8 מ״ג
חלבון 43.4 גרם 43.4 גרם
סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
שומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרם
כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 179.8 מ״ג 179.8 מ״ג
ברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
אשלגן 1250.8 מ״ג 1250.8 מ״ג
אבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody