עם שילובים כאלה לא מתווכחים: פילה ברמונדי עם פירה!

מה יותר טעים מפילה דג עסיסי ופירה רך ונימוח בצד? ביס של מרקמים ועסיסיות נפלאה שתמיד רגישה כמו מסעדה. כל כך קל להכין והכי טעים שיש. זה הזמן להתפנק עם ברמונדי ישראלי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

בצל מטוגן

פירה

אופן הכנה

  1. הערה חשובה - קודם מכינים את הפירה והבצל ורק בסוף את הדג - רגע לפני ההגשה.
  2. מכינים את הפירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עד לריכוך, מועכים יחד עם חמאה, מלח ומי הבישול עד שמתקבל פירה רך וחמאתי. אם צריך - מוסיפים עוד ממי הבישול או חמאה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
  3. מטגנים את רצועות הבצל עם חמאה וסוכר חום עד להשחמה.
  4. מכינים את הדג: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, כאשר השמן רותח מניחים את הדג על הצד של העור. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר 2 דק׳, כשהעור קריספי, מוסיפים למחבת חמא, והופכים את הדג על הצד הבשרני שלו.
  5. מטגנים עד שהדג מקבל ציפוי זהוב וקריספי. מגישים מיד, בתיאבון!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1144.5 קק״ל 1144.5 קק״ל
פחמימות 17.6 גרם 17.6 גרם
שומן 120.9 גרם 120.9 גרם
נתרן 1570.5 מ״ג 1570.5 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 1.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרם
שומן רווי 48.5 גרם 48.5 גרם
כולסטרול 172.0 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 44.8 מ״ג 44.8 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 174.4 מ״ג 174.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    שלומית

    קליל ועושה חשק לרוץ לקנות דג

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody