< רקע נינג'ה

עראייס עסיסי: מינימום מאמץ ומקסימום טעם!

פיתה קראנצ'ית מבחוץ ורכה מבפנים ממולאת בבשר עסיסי ומלא בטעם - עראייס זה בדיוק מה שאתם צריכים לארוחה מהירה וטעימה בטירוף!
פיתה קראנצ'ית מבחוץ ורכה מבפנים ממולאת בבשר עסיסי ומלא בטעם - עראייס זה בדיוק מה שאתם צריכים לארוחה מהירה וטעימה בטירוף!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    604
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 603.6 קק״ל 2414.3 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן 54.9 גרם 219.6 גרם
    נתרן 834.3 מ״ג 3337.2 מ״ג
    חלבון 25.0 גרם 100.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 79.6 מ״ג 318.5 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 201.5 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 332.0 מ״ג 1328.2 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    604
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 603.6 קק״ל 2414.3 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן 54.9 גרם 219.6 גרם
    נתרן 834.3 מ״ג 3337.2 מ״ג
    חלבון 25.0 גרם 100.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 79.6 מ״ג 318.5 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 201.5 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 332.0 מ״ג 1328.2 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    סגור

עצרו הכל ורוצו למטבח! מנה מושלמת ומהירה של עראייס – פיתות ממולאות בבשר עסיסי ומתובל מבפנים, צלויות עד לרמה של קראנצ’יות מדויקת מבחוץ וסוגרות לכם פינה עם ארוחה מהירה וקלה. רק נותר להוסיף סלט קצוץ טרי ומרענן, ויש לכם ארוחה מלאה, משביעה ומטריפה בכלום מאמץ!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיתות

בשר

מריחה


אופן הכנה

  1. מדליקים את מכשיר הסמארט ליד מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם / בישול ובוחרים בתכנית גריל. מכוונים את הזמן ל-10 דקות ולוחצים על “התחלה/עצירה” כדי שהמכשיר יתחיל להתחמם.
  2. מכינים את הפיתות: מורחים כל חצי פיתה מבפנים עם טחינה גולמית.
  3. מכינים את הבשר: מערבבים את הבשר עם הבצל, הכוסברה והתבלינים, מחלקים את הבשר ל-8 קציצות.
  4. יוצרים עראייס: ממלאים כל חצי פיתה בקציצה ומועכים כלפי פנים והצדדים, כך שהבשר ימלא את כל חצי הפיתה.
  5. מברישים את הצד החיצוני של כל חצי פיתה בשמן זית בעזרת מברשת.
  6. כשמכשיר הסמארט ליד מסיים להתחמם, מסדרים את חצאי הפיתות על הרשת בצידה הנמוך וסוגרים את המכסה להתחלת הבישול. מומלץ לעצור באמצע, לבדוק ולהמשיך במידת הצורך.
  7. מגישים חם עם סלט ירקות קצוץ טרי.
עראייס נינג'ה
עראייס עסיסי וט-ע-י-ם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עראייס עסיסי: מינימום מאמץ ומקסימום טעם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות