עראייס עסיסי: מינימום מאמץ ומקסימום טעם!
פיתה קראנצ'ית מבחוץ ורכה מבפנים ממולאת בבשר עסיסי ומלא בטעם - עראייס זה בדיוק מה שאתם צריכים לארוחה מהירה וטעימה בטירוף!
פיתה קראנצ'ית מבחוץ ורכה מבפנים ממולאת בבשר עסיסי ומלא בטעם - עראייס זה בדיוק מה שאתם צריכים לארוחה מהירה וטעימה בטירוף!
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.6 קק״ל 2414.3 קק״לפחמימות 2.4 גרם 9.6 גרםשומן 54.9 גרם 219.6 גרםנתרן 834.3 מ״ג 3337.2 מ״גחלבון 25.0 גרם 100.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרםשומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרםכולסטרול 79.6 מ״ג 318.5 מ״גסידן 50.4 מ״ג 201.5 מ״גברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״גאשלגן 332.0 מ״ג 1328.2 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות604
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.6 קק״ל 2414.3 קק״לפחמימות 2.4 גרם 9.6 גרםשומן 54.9 גרם 219.6 גרםנתרן 834.3 מ״ג 3337.2 מ״גחלבון 25.0 גרם 100.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרםשומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרםכולסטרול 79.6 מ״ג 318.5 מ״גסידן 50.4 מ״ג 201.5 מ״גברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״גאשלגן 332.0 מ״ג 1328.2 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״גסגור
עצרו הכל ורוצו למטבח! מנה מושלמת ומהירה של עראייס – פיתות ממולאות בבשר עסיסי ומתובל מבפנים, צלויות עד לרמה של קראנצ’יות מדויקת מבחוץ וסוגרות לכם פינה עם ארוחה מהירה וקלה. רק נותר להוסיף סלט קצוץ טרי ומרענן, ויש לכם ארוחה מלאה, משביעה ומטריפה בכלום מאמץ!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 604 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיתות
-
4 יחידות פיתותחצויות לשתיים
-
1/2 כוס טחינה גולמית
בשר
-
350 גרם בשר בקר טחון
-
1 יחידה בצלקצוץ דק דק
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה דק
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
מריחה
-
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מדליקים את מכשיר הסמארט ליד מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם / בישול ובוחרים בתכנית גריל. מכוונים את הזמן ל-10 דקות ולוחצים על “התחלה/עצירה” כדי שהמכשיר יתחיל להתחמם.
- מכינים את הפיתות: מורחים כל חצי פיתה מבפנים עם טחינה גולמית.
- מכינים את הבשר: מערבבים את הבשר עם הבצל, הכוסברה והתבלינים, מחלקים את הבשר ל-8 קציצות.
- יוצרים עראייס: ממלאים כל חצי פיתה בקציצה ומועכים כלפי פנים והצדדים, כך שהבשר ימלא את כל חצי הפיתה.
- מברישים את הצד החיצוני של כל חצי פיתה בשמן זית בעזרת מברשת.
- כשמכשיר הסמארט ליד מסיים להתחמם, מסדרים את חצאי הפיתות על הרשת בצידה הנמוך וסוגרים את המכסה להתחלת הבישול. מומלץ לעצור באמצע, לבדוק ולהמשיך במידת הצורך.
- מגישים חם עם סלט ירקות קצוץ טרי.
אופן הכנה
- מדליקים את מכשיר הסמארט ליד מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם / בישול ובוחרים בתכנית גריל. מכוונים את הזמן ל-10 דקות ולוחצים על “התחלה/עצירה” כדי שהמכשיר יתחיל להתחמם.
- מכינים את הפיתות: מורחים כל חצי פיתה מבפנים עם טחינה גולמית.
- מכינים את הבשר: מערבבים את הבשר עם הבצל, הכוסברה והתבלינים, מחלקים את הבשר ל-8 קציצות.
- יוצרים עראייס: ממלאים כל חצי פיתה בקציצה ומועכים כלפי פנים והצדדים, כך שהבשר ימלא את כל חצי הפיתה.
- מברישים את הצד החיצוני של כל חצי פיתה בשמן זית בעזרת מברשת.
- כשמכשיר הסמארט ליד מסיים להתחמם, מסדרים את חצאי הפיתות על הרשת בצידה הנמוך וסוגרים את המכסה להתחלת הבישול. מומלץ לעצור באמצע, לבדוק ולהמשיך במידת הצורך.
- מגישים חם עם סלט ירקות קצוץ טרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן