< רקע נינג'ה

פאי פקאן ממכר של שרית נובק

הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
55 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4505
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״ל
    פחמימות 432.0 גרם 432.0 גרם
    שומן 263.7 גרם 263.7 גרם
    נתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״ג
    חלבון 61.0 גרם 61.0 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״ג
    סידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״ג
    אבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4505
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״ל
    פחמימות 432.0 גרם 432.0 גרם
    שומן 263.7 גרם 263.7 גרם
    נתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״ג
    חלבון 61.0 גרם 61.0 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״ג
    סידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״ג
    אבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
55 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
  2. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  5. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
  6. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
    פאי פקאן. צילום: שרית נובק
    פאי פקאן. צילום: הדר ברדה

     

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי פקאן ממכר של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Lior Dahan
    Avatar
    עדן בוקובזה
    Avatar
    Lior Davidovich

    פאי פקאן מדהימה!!!

הצג עוד

תגובות (81)

Avatar

    Avatar
    תהילה .

    פאי מושלם! הכנתי ונהננו ממנו מאוד! תודה רבה על כל המתכונים המעולים!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה תהילה

    Avatar
    מאיה

    צריך לשמור במקרר. או שאחרי האפיה להשאיר בחוץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      שומרים במקרר

    Avatar
    רונית

    הי, נראה מושלם, האם כמויות הסוכרים מתאימות לסירופ מייפל טבעי או תעשייתי? התעשייתי יותר מתוק…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רונית, תודה רבה, עדיף טבעי. נשמח לדעת איך יצא!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות