<

פאי פקאן ממכר של שרית נובק

הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

תבנית טארט 24 ס"מ

בצק

מלית

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
  2. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  5. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
  6. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.

    פאי פקאן. צילום: שרית נובק
    פאי פקאן. צילום: הדר ברדה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4551.2 קק״ל 4551.2 קק״ל
פחמימות 432.3 גרם 432.3 גרם
שומן 267.0 גרם 267.0 גרם
נתרן 2188.6 מ״ג 2188.6 מ״ג
חלבון 64.9 גרם 64.9 גרם
סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
שומן רווי 41.9 גרם 41.9 גרם
כולסטרול 993.7 מ״ג 993.7 מ״ג
סידן 434.6 מ״ג 434.6 מ״ג
ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
אשלגן 1677.8 מ״ג 1677.8 מ״ג
אבץ 20.5 מ״ג 20.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (3)

    Avatar
    jenny salomon

    חלום! כל כך טעים 😋

    Avatar
    Natalie Kaprov

    עוגה ממש טעימה, חוסלה תוך יומיים

    Avatar
    Elisheva Sadan

תגובות (46)

Avatar

הצג עוד