
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
מלית
-
1 כוס אגוזי פקאןחצאי פקאנים
-
2/3 כוס סוכר חום כהה
-
1 קורט מלח דק
-
2/3 כוס סירופ מייפל
-
2 ביצים M
-
50 גרם חמאהמומסת
קישוט
-
1/2 כוס אגוזי פקאןחצאי פקאנים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
- שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
פאי פקאן. צילום: הדר ברדה
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
4551.2
קק״ל
4551.2
קק״ל
פחמימות
432.3
גרם
432.3
גרם
שומן
267.0
גרם
267.0
גרם
נתרן
2188.6
מ״ג
2188.6
מ״ג
חלבון
64.9
גרם
64.9
גרם
סיבים תזונתיים
21.1
גרם
21.1
גרם
שומן רווי
41.9
גרם
41.9
גרם
כולסטרול
993.7
מ״ג
993.7
מ״ג
סידן
434.6
מ״ג
434.6
מ״ג
ברזל
11.8
מ״ג
11.8
מ״ג
אשלגן
1677.8
מ״ג
1677.8
מ״ג
אבץ
20.5
מ״ג
20.5
מ״ג
תגובות (46)