< רקע נינג'ה

פאי פקאן ממכר של שרית נובק

הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4505
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״ל
    פחמימות 432.0 גרם 432.0 גרם
    שומן 263.7 גרם 263.7 גרם
    נתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״ג
    חלבון 61.0 גרם 61.0 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״ג
    סידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״ג
    אבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4505
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״ל
    פחמימות 432.0 גרם 432.0 גרם
    שומן 263.7 גרם 263.7 גרם
    נתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״ג
    חלבון 61.0 גרם 61.0 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״ג
    סידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״ג
    אבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
  2. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  5. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
  6. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.

    פאי פקאן. צילום: שרית נובק
    פאי פקאן. צילום: הדר ברדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי פקאן ממכר של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    עדן בוקובזה
    Avatar
    Lior Davidovich

    פאי פקאן מדהימה!!!

    Avatar
    רותם מרצ'ק

    יצא מושלם בפעם הראשונה לפני שבועיים, היום מכינה פעם נוספת

הצג עוד

תגובות (68)

Avatar

    Avatar
    ימית

    השתמשתי ב200 גר חמאה בהכנת הבצ, בטעות. האם יש משהו שצריך לעשות בשלבים הבאים כדי לתקן, כך שהפאי בכל זאת יצליח?

      Avatar
      Foody team

      להכפיל את הכמויות של שאר המצרכים 🙂

    Avatar
    אור

    יצא מושלם! הפעם רוצה להכין את הפאי פרווה. מה ההמלצה במקום חמאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ להחליף את החמאה בתחליף פרווה, זה ישפיע על הטעם והמרקם של תערובת המילוי. אם ניסית (לדוגמה, מחמאה), עדכני איך יצא!

    Avatar
    גלית סויד

    נראה מעולה רוצה להכין היום; איזה גודל תבנית? תודה

      Avatar
      Foody team

      היי גלית, במתכון נעשה שימוש בתבנית טארט בקוטר 26 כפי שמופיע במתכון וברשימת האביזרים שמתחת למתכון. בהצלחה וספרי לנו איך יצא!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות