
פאי פקאן ממכר של שרית נובק
- שרית נובק
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״לפחמימות 432.0 גרם 432.0 גרםשומן 263.7 גרם 263.7 גרםנתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״גחלבון 61.0 גרם 61.0 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרםכולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״גסידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״גאבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות4505
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״לפחמימות 432.0 גרם 432.0 גרםשומן 263.7 גרם 263.7 גרםנתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״גחלבון 61.0 גרם 61.0 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרםכולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״גסידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״גאבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 4505 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1 כוס אגוזי פקאןחצאי פקאנים
-
2/3 כוס סוכר חום כהה
-
1 קורט מלח דק
-
2/3 כוס סירופ מייפל
-
2 ביצים M
-
50 גרם חמאהמומסת
קישוט
-
1/2 כוס אגוזי פקאןחצאי פקאנים

אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
- שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
פאי פקאן. צילום: הדר ברדה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
- שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
תגובות (68)
השתמשתי ב200 גר חמאה בהכנת הבצ, בטעות. האם יש משהו שצריך לעשות בשלבים הבאים כדי לתקן, כך שהפאי בכל זאת יצליח?
להכפיל את הכמויות של שאר המצרכים 🙂
יצא מושלם! הפעם רוצה להכין את הפאי פרווה. מה ההמלצה במקום חמאה?
לא מומלץ להחליף את החמאה בתחליף פרווה, זה ישפיע על הטעם והמרקם של תערובת המילוי. אם ניסית (לדוגמה, מחמאה), עדכני איך יצא!
נראה מעולה רוצה להכין היום; איזה גודל תבנית? תודה
היי גלית, במתכון נעשה שימוש בתבנית טארט בקוטר 26 כפי שמופיע במתכון וברשימת האביזרים שמתחת למתכון. בהצלחה וספרי לנו איך יצא!