< רקע נינג'ה

פוקצ’ה משפחתית עם עגבניות, זיתים ובצל

הנה המנה שכל בני המשפחה יזללו - פוקצ'ה משפחתית מבצק אוורירי ונהדר עם תוספות מגניבות. פוקצ'ה מושלמת עם עגבניות שרי, זיתי קלמטה ובצל סגול
הנה המנה שכל בני המשפחה יזללו - פוקצ'ה משפחתית מבצק אוורירי ונהדר עם תוספות מגניבות. פוקצ'ה מושלמת עם עגבניות שרי, זיתי קלמטה ובצל סגול
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    8322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8321.7 קק״ל 8321.7 קק״ל
    פחמימות 6723.0 גרם 6723.0 גרם
    שומן 6375.8 גרם 6375.8 גרם
    נתרן 11021.7 מ״ג 11021.7 מ״ג
    חלבון 6407.4 גרם 6407.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6363.9 גרם 6363.9 גרם
    שומן רווי 6354.5 גרם 6354.5 גרם
    כולסטרול 6350.4 מ״ג 6350.4 מ״ג
    סידן 6386.3 מ״ג 6386.3 מ״ג
    ברזל 6350.8 מ״ג 6350.8 מ״ג
    אשלגן 6533.1 מ״ג 6533.1 מ״ג
    אבץ 6350.6 מ״ג 6350.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    8322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8321.7 קק״ל 8321.7 קק״ל
    פחמימות 6723.0 גרם 6723.0 גרם
    שומן 6375.8 גרם 6375.8 גרם
    נתרן 11021.7 מ״ג 11021.7 מ״ג
    חלבון 6407.4 גרם 6407.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6363.9 גרם 6363.9 גרם
    שומן רווי 6354.5 גרם 6354.5 גרם
    כולסטרול 6350.4 מ״ג 6350.4 מ״ג
    סידן 6386.3 מ״ג 6386.3 מ״ג
    ברזל 6350.8 מ״ג 6350.8 מ״ג
    אשלגן 6533.1 מ״ג 6533.1 מ״ג
    אבץ 6350.6 מ״ג 6350.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה גדולה שמים את מים ומעליהם את הקמח.
  2. מערבבים עם כף עץ עד שכל המים נספגים בקמח ולא נשאר לנו קמח בתחתית ובדפנות הקערה, מכסים וממתינים כארבעים דקות. שלב זה עוזר לקמח לספוח את הנוזלים ולבצק להגיע למרקם ייחודי.
  3. מעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו לישה, מוסיפים שמרים ולשים כ-5 דקות. מוסיפים שמן זית בהדרגה וממשיכים ללוש במשך 3 דקות נוספות.
  4. מוסיפים מלח ולשים כשתי דקות נוספות על מהירות גבוהה יותר. הבצק יוצא מאוד דביק בשל כמות המים הגדולה וזה בסדר - זה מה שיניב מרקם טעים ואוורירי.
  5. מרטיבים מעט את הידיים, מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, מעבירים את הבצק לקופסא משומנת מעט, סוגרים עם מכסה ומשאירים על השיש כשעה.
  6. מתפיחים כ -24 שעות במקרר.
  7. מניחים נייר אפייה על גבי תבנית הטוסטר אובן הדיגיטלי ומקמחים אותו במעט סמולינה.
  8. מוציאים את הבצק מהמקרר כשעה לפני שרוצים לאפות, מקמחים את משטח העבודה ואת הבצק בסמולינה.
  9. הופכים את קופסת הבצק ישירות על קמח הסמולינה.
  10. יוצרים בעזרת האצבעות שקעים בבצק הפוקצ’ה ומותחים אותו בעדינות.
  11. מעבירים את הפוקצ’ה לתבנית שהכנו ומותחים את הבצק על מנת שיגיע לכל קצוות התבנית.
  12. מזלפים מעל הבצק שמן זית, מפזרים מלח ים אטלנטי, רוזמרין, שמים עגבניות שרי, זיתים ובצל סגול. מזלפים עוד שמן זית מעל.
  13. מחממים את הטוסטר אובן הדיגיטלי לתוכנית אפייה, אופים את הפוקצ’ה לכ-10 דקות עד להזהבה יפה של הבצק.
    פוקצ'ה
    קריספית מבחוץ, נימוחה מבפנים
    פוקצ'ה עם טוסטר אובן
    בתיאבון! צילום: בת חן דיאמנט

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקצ’ה משפחתית עם עגבניות, זיתים ובצל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Yael Raz

    למי שמעוניין לאפות בתנור – באיזו טמפרטורה?

      Avatar
      Foody Foody

      ב-180 מעלות ל-25 דקות.

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להשתמש בתנור.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות