
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
3 כפות פירורי לחם
-
1 כף גדושה קטשופ
-
1 כף שמן זית
-
1 לימון קטן
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
טיגון
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את החומרים.
- מחממים מחבת על אש בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן.
- מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
- יוצרים 10 קציצות דקות ומהודקות, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה.
- מגישים עם לחמניות וקטשופ.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
143.5
קק״ל
1435.0
קק״ל
פחמימות
3.0
גרם
29.8
גרם
שומן
8.2
גרם
82.3
גרם
נתרן
119.7
מ״ג
1196.8
מ״ג
חלבון
13.0
גרם
129.9
גרם
סיבים תזונתיים
0.4
גרם
3.5
גרם
שומן רווי
2.8
גרם
28.5
גרם
כולסטרול
45.5
מ״ג
455.0
מ״ג
סידן
11.1
מ״ג
111.2
מ״ג
ברזל
1.5
מ״ג
14.7
מ״ג
אשלגן
157.5
מ״ג
1575.5
מ״ג
אבץ
3.3
מ״ג
32.7
מ״ג
תגובות (0)