
פחות סוכר ובפחות זמן: עוגת תפוחים זריזה וטעימה!
מעין טרודל מכינה עוגת תפוחים שמתאימה גם לחג וגם לסתם יום חול כשבא משהו מתוק. מתכון קליל וטעים במינימום סוכר וזמן שיתאים גם אחרי ארוחה בשרית
מעין טרודל מכינה עוגת תפוחים שמתאימה גם לחג וגם לסתם יום חול כשבא משהו מתוק. מתכון קליל וטעים במינימום סוכר וזמן שיתאים גם אחרי ארוחה בשרית
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3557.1 קק״ל 3557.1 קק״לפחמימות 480.7 גרם 480.7 גרםשומן 168.2 גרם 168.2 גרםנתרן 2067.1 מ״ג 2067.1 מ״גחלבון 32.7 גרם 32.7 גרםסיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרםשומן רווי 15.0 גרם 15.0 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 243.4 מ״ג 243.4 מ״גברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 1564.8 מ״ג 1564.8 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות3557
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3557.1 קק״ל 3557.1 קק״לפחמימות 480.7 גרם 480.7 גרםשומן 168.2 גרם 168.2 גרםנתרן 2067.1 מ״ג 2067.1 מ״גחלבון 32.7 גרם 32.7 גרםסיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרםשומן רווי 15.0 גרם 15.0 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 243.4 מ״ג 243.4 מ״גברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 1564.8 מ״ג 1564.8 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 3557 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת תפוחים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםאו כל תפוח אחר חמצמץ שאוהבים
-
1 כוס סוכר חוםהחלפה לדבשחזרה לסוכר חום3/4 כוס דבש
-
1/2 לימון בינוניסחוט
-
1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים את התפוחים עם קינמון, מיץ לימון וסוכר חום ומשטחים בתבנית עגולה - קוטר 30 ס״מ.
- מערבבים בקערה קמח, סוכר חום, שמן, ביצים ותמצית וניל עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מזלפים את הבלילה על התפוחים ומכניסים לתנור למשך 40 דק׳.
- ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה, מומלץ עם כדור גלידה וניל. בתיאבון וחג שמח!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים את התפוחים עם קינמון, מיץ לימון וסוכר חום ומשטחים בתבנית עגולה - קוטר 30 ס״מ.
- מערבבים בקערה קמח, סוכר חום, שמן, ביצים ותמצית וניל עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מזלפים את הבלילה על התפוחים ומכניסים לתנור למשך 40 דק׳.
- ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה, מומלץ עם כדור גלידה וניל. בתיאבון וחג שמח!
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
יצא מעולהההה. חתכתי את התפוחים והוספתי חמאה והכנסתי 3 דק’ למיקרו, הוספתי עוד 2 כפות קינמון ושאר המרכיבים וערבבתי ים הבלילה .הכל יצא רך וטעים, הגשתי עם כדור גלידה וניל שהעודה היתה חמה ופזרתי קנמון
נשמע מעולה, שרון! תודה על השיתוף
העוגה נראית טוב
אם איח סוכר טורביה מה אפשר במקום?

אפשר להשתמש בסוכר לבן רגיל אך הכמות כפולה.