פטריות מוקפצות עם סטייק אנטריקוט

במיוחד עכשיו שהגעגוע למסעדות גדול יונית ואמיר מכינים לכם מתכון למנת מסעדה שתוכלו להכין בבית, סטייק אנטריקוט פרוס דק דק ופטריות מוקפצות, כמה טיפ משאירים?
במיוחד עכשיו שהגעגוע למסעדות גדול יונית ואמיר מכינים לכם מתכון למנת מסעדה שתוכלו להכין בבית, סטייק אנטריקוט פרוס דק דק ופטריות מוקפצות, כמה טיפ משאירים?
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    65
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 65.0 קק״ל 325.0 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 48.6 גרם
    שומן 2.6 גרם 13.1 גרם
    נתרן 1332.6 מ״ג 6663.0 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 168.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 180.2 מ״ג 900.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    65
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 65.0 קק״ל 325.0 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 48.6 גרם
    שומן 2.6 גרם 13.1 גרם
    נתרן 1332.6 מ״ג 6663.0 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 168.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 180.2 מ״ג 900.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

פטריות מוקפצות


אופן הכנה

  1. מכינים את הפטריות: חותכים את הפטריות לרבעים או לפרוסות.
  2. במחבת עמוקה מחממים 2-3 כפות שמן, כשהשמן ממש רותח, מוסיפים את הפטריות החתוכות.
  3. ברגע שהפטריות מתחילות לשנות צבע, מוסיפים את השום הקצוץ וחצי חבילה נבטים.
  4. כאשר הפטריות מתחילות להתכווץ זה הזמן להוסיף חצי כוס טריאקי, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס, שליש כפית סוכר וכפית שמן שומשום.
  5. מקפיצים הכל במשך דקה. מוסיפים את החצי השני של חבילת הנבטים ומקפיצים עוד דקה.
  6. סוגרים את האש, מפזרים בוטנים ומגישים.
  7. מכינים את הבשר: מניחים את בקערה את חומרי המרינדה ומערבבים היטב.
  8. מניחים את חתיכות הבשר בתוך המרינדה לחצי שעה לספיגת טעמים.
  9. צורבים במחבת כל חתיכה מכל צד. ומגישים את נתחי הבשר לצד הפטריות.

    סטייק אנטריקוט ופטריות מוקפצות. צילום: שניר גואטה
    סטייק אנטריקוט ופטריות מוקפצות. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פטריות מוקפצות עם סטייק אנטריקוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מאיה סבג

    אני חולת פטריות ❤️❤️❤️

קטגוריות

אביזרים

טכניקות