פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג’ינג’ר

השף שגב משה מלמד להכין פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג'ינג'ר - מנה בנוסח אסיאתי, פשוטה להכנה, משביעה ומלאה בטעמים וניחוחות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מוסיפים למי הבישול את שמן השומשום. מסננים ושומרים בצד.
  2. פורסים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את התרד לרצועות.
  3. מתבלים את מדליוני הפילה במלח ופלפל. מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה וצולים את הבשר משני הצדדים.
  4. במחבת שנייה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מוסיפים את המייפל, המים והסויה ומביאים לרתיחה.
  5. מעבירים את הנודלס למחבת עם הבשר ומערבבים קלות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.
  6. מעטרים בתרד ועשבי התיבול ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 495.5 קק״ל 2477.5 קק״ל
פחמימות 48.5 גרם 242.7 גרם
שומן 27.3 גרם 136.6 גרם
נתרן 1364.1 מ״ג 6820.3 מ״ג
חלבון 35.0 גרם 175.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 11.4 גרם
שומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרם
כולסטרול 90.7 מ״ג 453.5 מ״ג
סידן 116.2 מ״ג 580.8 מ״ג
ברזל 8.1 מ״ג 40.6 מ״ג
אשלגן 1190.2 מ״ג 5951.2 מ״ג
אבץ 13.8 מ״ג 69.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody