
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
-
750 גרם פילה בקר
-
5 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 עלה קפיר ליים מיובש
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 כפות סירופ מייפל
-
3 כפות מים
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
1 חבילה אטריות ביצים
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
200 גרם עלי תרד
-
3 עלי נענע
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מוסיפים למי הבישול את שמן השומשום. מסננים ושומרים בצד.
- פורסים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את התרד לרצועות.
- מתבלים את מדליוני הפילה במלח ופלפל. מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה וצולים את הבשר משני הצדדים.
- במחבת שנייה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מוסיפים את המייפל, המים והסויה ומביאים לרתיחה.
- מעבירים את הנודלס למחבת עם הבשר ומערבבים קלות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.
- מעטרים בתרד ועשבי התיבול ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
5
מנות
קלוריות
495.5
קק״ל
2477.5
קק״ל
פחמימות
48.5
גרם
242.7
גרם
שומן
27.3
גרם
136.6
גרם
נתרן
1364.1
מ״ג
6820.3
מ״ג
חלבון
35.0
גרם
175.1
גרם
סיבים תזונתיים
2.3
גרם
11.4
גרם
שומן רווי
6.9
גרם
34.7
גרם
כולסטרול
90.7
מ״ג
453.5
מ״ג
סידן
116.2
מ״ג
580.8
מ״ג
ברזל
8.1
מ״ג
40.6
מ״ג
אשלגן
1190.2
מ״ג
5951.2
מ״ג
אבץ
13.8
מ״ג
69.1
מ״ג
תגובות (0)