שידוך משמיים: פיצה פסטה

איך אנחנו אוהבים מתכונים שמשלבים מאכלים אהובים - קבלו מתכון לפיצה פסטה, כן כן שמעתם נכון, פיצה עם פסטה במקום בצק, הילדים בטוח יתלהבו מההמצאה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

תוספות לבחירה

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומערבבים עם 3 כפות שמן זית.
  2. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  3. משטחים את הפסטה בתבנית עגולה ומעט עמוקה. שופכים מעל את רוטב הפיצה, מפזרים גבינה ותוספות שאוהבים (תתפרעו בתוספות).
  4. מפזרים על השוליים של הפיצה את השומשום בעדינות.
  5. אופים בתנור שחומם כ-20 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.

    פיצה פסטה. צילום: נמרוד סונדרס
    פיצה פסטה. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 417.9 קק״ל 2507.6 קק״ל
פחמימות 61.5 גרם 368.7 גרם
סוכר 3.6 גרם 21.5 גרם
שומן 9.2 גרם 55.3 גרם
נתרן 540.8 מ״ג 3245.0 מ״ג
חלבון 19.7 גרם 118.2 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 43.1 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 26.1 גרם
כולסטרול 14.8 מ״ג 88.5 מ״ג
סידן 179.5 מ״ג 1077.2 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 19.5 מ״ג
אשלגן 235.2 מ״ג 1411.0 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 15.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar