פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות

אנחנו אוהבים לאכול פיצה בכל שעה ביום, ולכן המתכון הזה של איילת הירשמן מתאים לנו בדיוק - פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות נמסות
אנחנו אוהבים לאכול פיצה בכל שעה ביום, ולכן המתכון הזה של איילת הירשמן מתאים לנו בדיוק - פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות נמסות
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    646
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 646.2 קק״ל 2584.9 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 235.4 גרם
    שומן 32.7 גרם 130.9 גרם
    נתרן 1270.1 מ״ג 5080.4 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 112.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 39.4 גרם
    כולסטרול 318.3 מ״ג 1273.1 מ״ג
    סידן 358.8 מ״ג 1435.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 208.1 מ״ג 832.5 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    646
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 646.2 קק״ל 2584.9 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 235.4 גרם
    שומן 32.7 גרם 130.9 גרם
    נתרן 1270.1 מ״ג 5080.4 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 112.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 39.4 גרם
    כולסטרול 318.3 מ״ג 1273.1 מ״ג
    סידן 358.8 מ״ג 1435.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 208.1 מ״ג 832.5 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערית את השמרים, הסוכר והמים, מערבבים ומשהים כעשר דקות, עד שהשמרים תוססים.
  2. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, המלח והשמן. מוסיפים את עיסת השמרים. מעבדים במיקסר במהירות בינונית כ-15 דקות. הבצק מוכן כשהוא גמיש מאוד וחלק.
  3. משמנים קערה בשמן זית ומעבירים אליה את הבצק. מכסים במגבת ומניחים לתפיחה במקום חמים כחצי שעה.
  4. משמנים תבנית בשכבה דקה של שמן זית ומפזרים קמח תירס ליצירת שכבה דקה.
  5. מקמחים משטח עבודה בקמח לבן, מניחים את הבצק על המשטח, מוציאים ממנו את האוויר בעזרת האגרופים ומרדדים במערוך או בידיים לעלה בגודל התבנית. מעבירים לתבנית ומשהים חצי שעה נוספת במקום חמים.
  6. חצי שעה לפני שרוצים לאפות: מחממים את התנור ל-220 מעלות.
  7. מגררים את גבינת הפרמזן בפומפייה גסה.
  8. מפזרים על הבצק את הגבינות, יוצרים שש גומות קטנות לביצים ויוצקים אותן בעדינות לגומה. מתבלים במלח ובפלפל שחור.
  9. אופים 12-15 דקות, עד שהבצק מזהיב קצת בקצוות, הגבינות נמסות והביצים עשויות.
  10. מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי פטרוזיליה קצוצים.

הערות

  • לגרסה פיקנטית, אפשר להוסיף בשלב ההגשה גם פלפל חריף אדום קצוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות