פיתות במחבת (לאפה ביתית)

קבלו מתכון נפלא של פיתות במחבת (לאפה ביתית) - מעין לחם ביתי טעים ופשוט להכנה, שבמקום לאפות מכינים במחבת טפלון מבצק שמרים פשוט
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל- 15 כדורים שווים, משמנים בשמן זית ומתפיחים עוד 20 דקות.
  3. מרדדים כל כדור על משטח מקומח בנדיבות. במקביל מחממים מחבת (טפלון חובה!) רחבה ושטוחה על אש גבוהה, ללא שמן.
  4. מניחים עיגול בצק על המחבת וצולים עד שהבצק מקבל סימני צריבה מצידו התחתון ויש בועות מלמעלה. הופכים לצד השני לחצי דקה ומסירים מהאש. מנערים את המחבת תוך כדי צלייה כדי לוודא שהבצק לא נדבק.
  5. חוזרים על התהליך עם כל כדורי הבצק, ובינתיים שומרים את הפיתות המוכנות עטופות במגבת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 46.6 קק״ל 698.6 קק״ל
פחמימות 2.4 גרם 36.1 גרם
שומן 4.3 גרם 63.9 גרם
נתרן 361.9 מ״ג 5429.2 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 8.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 1.6 מ״ג 23.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody