פנקייקים עבים ואווריריים במיוחד עם קרם אוראו

מתכון של השפית דניאל אמון למגדל של פנקייקים עבים ואווריריים שמגישים עם מייפל, רוטב שוקולד או קרם אוראו. ואפשר גם פירות שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

פנקייקים

  • 120 גרם קמח לבן
  • 1/4 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 10 גרם סוכר לבן
  • 1 ביצה L
  • 170 מ"ל רוויון
  • 70 מ"ל חלב 3%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 30 גרם חמאה

קרם אוראו

  • 150 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 28 עוגיות אוראו קטנות

אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה וסוכר ומניחים בצד.
  2. טורפים ביצה, ריוויון, חלב, חלב ווניל ומעבירים לקערה עם הקמח והסוכר. טורפים מעט. זה בסדר אם נשארים מעט גושים קטנים.
  3. מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה.
  4. מניחים רינג על מחבת ויוצקים לתוכו את הבלילה. אפשר גם ללא רינג.
  5. כעבור 3 דקות, כאשר מתחילים להופיע חורים בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים את וממשיכים לצלות עוד כדקה וחצי.
  6. מכינים קרם אוראו: טוחנים את העוגיות היטב ושמים בסיר קטן.
  7. מוסיפים שמנת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מזלפים על הפנקייקים.
פנקייקים מהחלומות. צילום: נטע ליבנה | מתכון: שפית דניאל אמון

מתכון: דניאל אמון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)