פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים של אהרוני

ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.6 קק״ל 2402.3 קק״ל
    פחמימות 111.4 גרם 445.8 גרם
    שומן 10.7 גרם 42.9 גרם
    נתרן 2242.7 מ״ג 8970.6 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 81.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.9 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 833.6 מ״ג 3334.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.6 קק״ל 2402.3 קק״ל
    פחמימות 111.4 גרם 445.8 גרם
    שומן 10.7 גרם 42.9 גרם
    נתרן 2242.7 מ״ג 8970.6 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 81.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.9 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 833.6 מ״ג 3334.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ישראל אהרוני
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את החציל והקישואים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. קוצצים גס את השום והפטרוזיליה.
  2. שמים את החצילים בתבנית, מתיזים מעט תרסיס שמן, ממליחים ומפלפלים וקולים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים במים קרים ומסננים.
  4. מחממים את השמים בסוטאז ומטגנים את השום, המרווה והקישואים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את החצילים, עבניות השרי הלחות, מלח ופלפל.
  6. מוסיפים את הפסטה ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
  7. מפוררים מעל את גבינת העיזים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    עינב

    באיזה עגבניות מיובשות כדאי להשתמש?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עינב, המתכון מבקש עגבניות משומרות, לא מיובשות, וניתן להשתמש בכל מותג שאת אוהבת.

    Avatar
    דלית גולדמן

    מעולה!! מכינות קבוע. אחת המנות האהובות בבית❤️

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לנו!

    Avatar
    יעל

    איזה עוד גבינה אפשר חוץ מהעיזים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר עם כל גבינה שאוהבים: אפשר עם פטה (צאן או בקר), מסקרפונה, מוצרלה טרייה ואפילו פרמז’ן יכולה להתאים. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות