פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים של אהרוני

ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את החציל והקישואים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. קוצצים גס את השום והפטרוזיליה.
  2. שמים את החצילים בתבנית, מתיזים מעט תרסיס שמן, ממליחים ומפלפלים וקולים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים במים קרים ומסננים.
  4. מחממים את השמים בסוטאז ומטגנים את השום, המרווה והקישואים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את החצילים, עבניות השרי הלחות, מלח ופלפל.
  6. מוסיפים את הפסטה ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
  7. מפוררים מעל את גבינת העיזים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 178.7 קק״ל 714.7 קק״ל
פחמימות 17.0 גרם 68.0 גרם
שומן 11.4 גרם 45.4 גרם
נתרן 2242.9 מ״ג 8971.7 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 17.4 גרם
סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.3 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 126.4 מ״ג 505.6 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
אשלגן 865.8 מ״ג 3463.3 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody