רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

פסטה ים תיכונית עם טוויסט של פסטרמה קראנצ’ית

מתחשק לכם ארוחת צהריים קלה וזריזה? פסטה ים תיכונית עם רוטב נהדר של שמן זית ועגבניות טריות ומיובשות, בתוספת קוביות פסטרמה קראנצ'יות וריחניות
מתחשק לכם ארוחת צהריים קלה וזריזה? פסטה ים תיכונית עם רוטב נהדר של שמן זית ועגבניות טריות ומיובשות, בתוספת קוביות פסטרמה קראנצ'יות וריחניות
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1483
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1482.6 קק״ל 7413.1 קק״ל
    פחמימות 1185.7 גרם 5928.4 גרם
    שומן 1167.3 גרם 5836.6 גרם
    נתרן 2094.8 מ״ג 10473.8 מ״ג
    חלבון 1155.6 גרם 5778.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1150.9 גרם 5754.6 גרם
    שומן רווי 1151.4 גרם 5756.8 גרם
    כולסטרול 1149.0 מ״ג 5745.0 מ״ג
    סידן 1160.4 מ״ג 5801.8 מ״ג
    ברזל 1149.6 מ״ג 5747.9 מ״ג
    אשלגן 1181.2 מ״ג 5905.8 מ״ג
    אבץ 1149.1 מ״ג 5745.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1483
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1482.6 קק״ל 7413.1 קק״ל
    פחמימות 1185.7 גרם 5928.4 גרם
    שומן 1167.3 גרם 5836.6 גרם
    נתרן 2094.8 מ״ג 10473.8 מ״ג
    חלבון 1155.6 גרם 5778.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1150.9 גרם 5754.6 גרם
    שומן רווי 1151.4 גרם 5756.8 גרם
    כולסטרול 1149.0 מ״ג 5745.0 מ״ג
    סידן 1160.4 מ״ג 5801.8 מ״ג
    ברזל 1149.6 מ״ג 5747.9 מ״ג
    אשלגן 1181.2 מ״ג 5905.8 מ״ג
    אבץ 1149.1 מ״ג 5745.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הפסטרמה לקוביות קטנות. מוזגים למחבת רחבה כף שמן ומטגנים את קוביות הפסטרמה במשך 5 דקות עד שישחימו מעט.

    פסטה ים תיכונית 5
    חותכים את הפסטרמה לקוביות קטנות. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  2. מוציאים את הפסטרמה מן המחבת.
  3. מוסיפים למחבת חצי כף שמן וצורבים את הפלפלים על להבה חזקה למשך כמה דקות עד שהם מתרככים.
  4. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מחממים את המים מראש ובזמן שהפסטה מתבשלת מכינים במקביל את הרוטב, כדי שהפסטה תצא היישר מהמים אל הרוטב.
  5. לאותה מחבת מוזגים שמן ומוסיפים את השום הקצוץ. מדליקים את הגז על להבה בינונית-נמוכה ומערבבים את השום לטיגון קל, להיזהר לא לשרוף, כדקה.

    פסטה ים תיכונית 11
    פסטה ים תיכונית עם קראנצ’יות של פסטרמה מטוגנת. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  6. מגבירים את הלהבה ומוסיפים את העגבניות, העגבניות המיובשות, הפלפלים והצלפים ונותנים להם להתבשל יחד, תוך כדי ערבוב ומעיכה כדי שיגירו את מיציהם, במשך כ-5 דקות.
  7. מוסיפים לרוטב את המלח, מוסיפים 5 כפות ממי הפסטה שבינתיים מתבשלת לצידו של הרוטב, וכמו כן את עלי הפטרוזיליה הקצוצים.

    פסטה ים תיכונית 13
    מערבבים את הרוטב עם הפסטה וקוביות הפסטרמה. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  8. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות.
  9. כשהרוטב מוכן מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת, מוסיפים גם את קוביות הפסטרמה הקטנטנות.
  10. מערבבים עד שהרוטב מכסה היטב את הפסטה, ומגישים.

    פסטה ים תיכונית 1
    פסטה ים תיכונית מרהיבה עם קוביות קראנצ’יות של פסטרמה. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ים תיכונית עם טוויסט של פסטרמה קראנצ’ית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות