פסטה נקניקיות ברוטב עגבניות בסיר אחד
ארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה שילדים אוהבים - ספגטי נקניקיות עוף ברוטב עגבניות עשיר, שמתבשל כולו בסיר אחד עם כל המרכיבים. ארוחה בהכנה מהירה ומינימום כלים מלוכלכים
ארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה שילדים אוהבים - ספגטי נקניקיות עוף ברוטב עגבניות עשיר, שמתבשל כולו בסיר אחד עם כל המרכיבים. ארוחה בהכנה מהירה ומינימום כלים מלוכלכים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 716.2 קק״ל 2864.7 קק״לפחמימות 67.2 גרם 268.9 גרםשומן 36.5 גרם 145.9 גרםנתרן 1846.6 מ״ג 7386.4 מ״גחלבון 25.6 גרם 102.5 גרםסיבים תזונתיים 11.7 גרם 46.9 גרםשומן רווי 11.4 גרם 45.6 גרםכולסטרול 68.8 מ״ג 275.0 מ״גסידן 245.4 מ״ג 981.4 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 1668.1 מ״ג 6672.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות716
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 716.2 קק״ל 2864.7 קק״לפחמימות 67.2 גרם 268.9 גרםשומן 36.5 גרם 145.9 גרםנתרן 1846.6 מ״ג 7386.4 מ״גחלבון 25.6 גרם 102.5 גרםסיבים תזונתיים 11.7 גרם 46.9 גרםשומן רווי 11.4 גרם 45.6 גרםכולסטרול 68.8 מ״ג 275.0 מ״גסידן 245.4 מ״ג 981.4 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 1668.1 מ״ג 6672.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 716 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה ספגטיבעובי בינוני
-
1 חבילה נקניקיות עוף"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוכות ל-3
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 גבעול סלריקצוץ
-
1 כוס בזיליקוםעלים מופרדים
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- נועצים 2-3 יחידות ספגטי בכל חתיכת נקניקייה (בזהירות לא לשבור!) ושמים בצד.
- מחממים סיר גדול עם שמן קנולה, מוסיפים בצל, סלרי ושום ומזהיבים קלות.
- מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- מניחים את כל הפסטה-נקניקיות בסיר (בזהירות לא לשבור!), מוסיפים את המים הרותחים (פסטה צריכה להיות מכוסה בנוזל, במידה וחסרים מים מוסיפים עד לכיסוי). מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית לחמש דק’.
- מסירים את המכסה וממשיכים לבשל ולצמצם את הרוטב עד להסמכה תוך כדי ערבוב.
- מגישים עם עלי בזיליקום מופרדים מעל וזרזיף שמן זית!
אופן הכנה
- נועצים 2-3 יחידות ספגטי בכל חתיכת נקניקייה (בזהירות לא לשבור!) ושמים בצד.
- מחממים סיר גדול עם שמן קנולה, מוסיפים בצל, סלרי ושום ומזהיבים קלות.
- מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- מניחים את כל הפסטה-נקניקיות בסיר (בזהירות לא לשבור!), מוסיפים את המים הרותחים (פסטה צריכה להיות מכוסה בנוזל, במידה וחסרים מים מוסיפים עד לכיסוי). מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית לחמש דק’.
- מסירים את המכסה וממשיכים לבשל ולצמצם את הרוטב עד להסמכה תוך כדי ערבוב.
- מגישים עם עלי בזיליקום מופרדים מעל וזרזיף שמן זית!
הערות
- שימו לב: אם המנה מיועדת לילדים קטנים, כדאי לחתוך את הנקניקיות לאורכן ורק אחר כך לשלישים
הערות
- שימו לב: אם המנה מיועדת לילדים קטנים, כדאי לחתוך את הנקניקיות לאורכן ורק אחר כך לשלישים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (13)
זה נוזלי ממש איך הופכים את זה לסמיך?
הי יהלי, אפשר להסמיך את הרוטב עם חצי כף קורנפלור שמערבבים עם מעט מים ומוסיפים לרוטב.