עוף טוב - מהמשק לצלחת

פסטה נקניקיות ברוטב עגבניות בסיר אחד

ארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה שילדים אוהבים - ספגטי נקניקיות עוף ברוטב עגבניות עשיר, שמתבשל כולו בסיר אחד עם כל המרכיבים. ארוחה בהכנה מהירה ומינימום כלים מלוכלכים
ארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה שילדים אוהבים - ספגטי נקניקיות עוף ברוטב עגבניות עשיר, שמתבשל כולו בסיר אחד עם כל המרכיבים. ארוחה בהכנה מהירה ומינימום כלים מלוכלכים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    453
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 453.2 קק״ל 1812.7 קק״ל
    פחמימות 69.5 גרם 278.1 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.1 גרם
    נתרן 1157.6 מ״ג 4630.4 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 58.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 54.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 285.7 מ״ג 1142.8 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 1975.1 מ״ג 7900.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    453
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 453.2 קק״ל 1812.7 קק״ל
    פחמימות 69.5 גרם 278.1 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.1 גרם
    נתרן 1157.6 מ״ג 4630.4 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 58.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 54.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 285.7 מ״ג 1142.8 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 1975.1 מ״ג 7900.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. נועצים 2-3 יחידות ספגטי בכל חתיכת נקניקייה (בזהירות לא לשבור!) ושמים בצד.
  2. מחממים סיר גדול עם שמן קנולה, מוסיפים בצל, סלרי ושום ומזהיבים קלות.
  3. מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  4. מניחים את כל הפסטה-נקניקיות בסיר (בזהירות לא לשבור!), מוסיפים את המים הרותחים (פסטה צריכה להיות מכוסה בנוזל, במידה וחסרים מים מוסיפים עד לכיסוי). מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית לחמש דק’.
  5. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל ולצמצם את הרוטב עד להסמכה תוך כדי ערבוב.
  6. מגישים עם עלי בזיליקום מופרדים מעל וזרזיף שמן זית!

    מפזרים עלי בזיליקום ושמן זית ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים עלי בזיליקום ושמן זית ומגישים. צילום: שניר גואטה

הערות

  • שימו לב: אם המנה מיועדת לילדים קטנים, כדאי לחתוך את הנקניקיות לאורכן ורק אחר כך לשלישים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה נקניקיות ברוטב עגבניות בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יצירתי וטעים🍝

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אפסנה

    לא כתוב משקל של נקניקיות. בהתאם לכמות של פסט.

    Avatar
    דר גוזלן

    שלום, המתכון נראה מעולה אבל אם כתבתם שהילדים יאהבו את זה אז תרשמו לחתוך את הנקניקייה לאורך ואז לחתיכות כדי למנוע סיכון לחנק. תודה.

      Avatar
      Foody Foody

      תודה על ההערה. נוסיף למתכון.

    Avatar
    פנינה

    הכנתי עם פסטה מסולסלת, הוספתי פפריקה ויצא ממש טעים

      Avatar
      Foody Foody

      נשמע מעולה! תודה שחזרת לספר לנו!

    Avatar
    Foody Foody

    ג’ני, איזה יופי של מנה. כל הכבוד לך!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות