
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
אופן ההכנה
- חותכים פלפל חריף וקולים צנוברים במחבת.
- במחבת- פודי נוספת מוסיפים חמאה ומזלפים שמן זית. מוסיפים את הפלפל החריף ומערבבים.
- מוסיפים מעל את הסלק, מוסיפים קישוא פרוס לרצועות דקות בשביל הצבע ועשבים (עירית, פטרוזיליה, בזיליקום) מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
- מגישים עם גבינת גורגונזולה מפוררת מעל וצנוברים קלויים, מזלפים שמן זית מעל המנה.
פסטה סלק וקישואים. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
244.1
קק״ל
976.2
קק״ל
פחמימות
2.8
גרם
11.3
גרם
שומן
26.5
גרם
106.1
גרם
נתרן
149.1
מ״ג
596.3
מ״ג
חלבון
5.3
גרם
21.4
גרם
סיבים תזונתיים
1.3
גרם
5.1
גרם
שומן רווי
9.8
גרם
39.2
גרם
כולסטרול
36.1
מ״ג
144.3
מ״ג
סידן
71.6
מ״ג
286.4
מ״ג
ברזל
1.8
מ״ג
7.1
מ״ג
אשלגן
259.9
מ״ג
1039.8
מ״ג
אבץ
1.0
מ״ג
3.8
מ״ג
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- יום האהבה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים לפסח
- נינג'ה פודי
- סלטים חמים
- עולם ה- NINJA
- פסטה
- צמחוני
תגובות (0)