פסטה סלק וקישואים: שדרוג להורים

תמרה אהרוני ועומר מילר מכינים פסטה מסלק וקישואים אבל הפעם עם שידרוג למבוגרים, מוסיפים טוויסט של גבינת גורגונזולה טעימה שעושה פלאים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן ההכנה

  1. חותכים פלפל חריף וקולים צנוברים במחבת.
  2. במחבת- פודי נוספת מוסיפים חמאה ומזלפים שמן זית. מוסיפים את הפלפל החריף ומערבבים.
  3. מוסיפים מעל את הסלק, מוסיפים קישוא פרוס לרצועות דקות בשביל הצבע ועשבים (עירית, פטרוזיליה, בזיליקום) מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מגישים עם גבינת גורגונזולה מפוררת מעל וצנוברים קלויים, מזלפים שמן זית מעל המנה.

    פסטה סלק וקישואים. צילום: שניר גואטה
    פסטה סלק וקישואים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 240.1 קק״ל 960.3 קק״ל
פחמימות 2.9 גרם 11.8 גרם
שומן 26.0 גרם 104.1 גרם
נתרן 149.8 מ״ג 599.0 מ״ג
חלבון 5.4 גרם 21.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 38.9 גרם
כולסטרול 36.1 מ״ג 144.3 מ״ג
סידן 73.3 מ״ג 293.3 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 266.9 מ״ג 1067.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody