פסטה עם ירקות בסיר אחד

בלי ללכלך (ולשטוף) המון כלים, מכינים פסטה עם ירקות בסיר אחד. מנה מזינה וטעימה של פסטה צבעונית, עשירה ושמחה עם שפע של ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר גדול את הפסטה, ברוקולי, זוקיני, בטטה, אפונה, שום, מלח, פלפל ושמן זית.
  2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
  4. מערבבים, מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים כ-5 דקות נוספות, עד למצב אלדנטה. מכבים את הלהבה.
  5. מוסיפים גבינת פרמז’ן, מערבבים, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 867.8 קק״ל 3471.2 קק״ל
פחמימות 108.3 גרם 433.2 גרם
שומן 32.7 גרם 130.9 גרם
נתרן 1781.6 מ״ג 7126.5 מ״ג
חלבון 28.8 גרם 115.4 גרם
סיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.7 גרם
שומן רווי 16.8 גרם 67.1 גרם
כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
סידן 197.0 מ״ג 788.1 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
אשלגן 812.1 מ״ג 3248.2 מ״ג
אבץ 3.2 מ״ג 13.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody