פסטה עם טונה ושומר ב-10 דקות

חזרתם רעבים מאימון והגוף רעב לחלבונים ופחמימות? ישראל אהרוני מכין מנה מאוזנת וטעימה ב-10 דקות - פסטה עם טונה ושומר שמכינים בזריזות בזמן שלוקח לפסטה להתבשל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. שומרים בצד.
  2. פורסים דק את השומר. חותכים את העגבניות לקוביות.
  3. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השומר והטימין כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את הטונה, המלח והפלפל השחור וממשיכים לטגן כדקה.
  5. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומוסיפים את גרידת ומיץ הלימון. מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
  6. מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 793.8 קק״ל 2381.5 קק״ל
פחמימות 135.7 גרם 407.2 גרם
שומן 17.6 גרם 52.8 גרם
נתרן 608.7 מ״ג 1826.2 מ״ג
חלבון 23.8 גרם 71.5 גרם
סיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 6.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 99.3 מ״ג 297.8 מ״ג
ברזל 7.1 מ״ג 21.2 מ״ג
אשלגן 957.4 מ״ג 2872.3 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody