פסטה ריזוני עם טונה ותרד של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מלמד להכין פסטה ריזוני עם טונה ותרד, מנה משביעה ובריאה עם טעמים עדינים של טפנד זיתים ויוגורט. ארוחה מהירה וקלילה ברבע שעה
השף ישראל אהרוני מלמד להכין פסטה ריזוני עם טונה ותרד, מנה משביעה ובריאה עם טעמים עדינים של טפנד זיתים ויוגורט. ארוחה מהירה וקלילה ברבע שעה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    666
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.7 קק״ל 1997.1 קק״ל
    פחמימות 85.5 גרם 256.6 גרם
    שומן 34.6 גרם 103.7 גרם
    נתרן 588.7 מ״ג 1766.2 מ״ג
    חלבון 17.0 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 124.8 מ״ג 374.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 264.8 מ״ג 794.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    666
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.7 קק״ל 1997.1 קק״ל
    פחמימות 85.5 גרם 256.6 גרם
    שומן 34.6 גרם 103.7 גרם
    נתרן 588.7 מ״ג 1766.2 מ״ג
    חלבון 17.0 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 124.8 מ״ג 374.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 264.8 מ״ג 794.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה


אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל והשום.
  2. פורסים את הבצל, השום והפלפל. קוצצים את התרד. סוחטים את מיץ הלימון. מסננים את הטונה. קולים את הצנוברים במחבת יבשה כ-2 דקות.
  3. מבשלים את הריזוני במים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  4. מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים את האורגנו, הבצל, השום, הכמון והפלפל החריף. מוסיפים את הפסטה, המלח והפלפל ומטגנים 5 דקות.
  5. מוסיפים את התרד ומערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון והטונה, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
  6. מגישים עם היוגורט, הסומק והצנוברים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ריזוני עם טונה ותרד של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות