פשטידת מקרוני עם גבינות היישר מיוון

ביוונית קוראים לזה פשטיצו - אנה קריספי, סבתא יוונית אמיתית, מפנקת אותנו במתכון של פשטידת מקרוני עם המון גבינות שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים (לא שוטפים במים) ומעבירים לקערה גדולה.
  3. ממיסים את החמאה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר חומרי המלית.
  5. מוסיפים לקערת הפסטה את תערובת הביצים והגבינות ומערבבים היטב.
  6. משמנים את התבנית בשמן זית ומעבירים אליה את תערובת הפסטה והגבינות.
  7. אופים בתנור החם 45 דקות עד שהמאפה משחים. מגישים חם.

מתכון: אנה קריספי
צילום: אפיק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4137.3 קק״ל 4137.3 קק״ל
פחמימות 213.5 גרם 213.5 גרם
שומן 300.5 גרם 300.5 גרם
נתרן 7515.4 מ״ג 7515.4 מ״ג
חלבון 150.7 גרם 150.7 גרם
סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
שומן רווי 112.6 גרם 112.6 גרם
כולסטרול 1435.2 מ״ג 1435.2 מ״ג
סידן 1767.9 מ״ג 1767.9 מ״ג
ברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״ג
אשלגן 1178.0 מ״ג 1178.0 מ״ג
אבץ 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody