פשטידת מקרוני עם גבינות היישר מיוון

ביוונית קוראים לזה פשטיצו - אנה קריספי, סבתא יוונית אמיתית, מפנקת אותנו במתכון של פשטידת מקרוני עם המון גבינות שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול
ביוונית קוראים לזה פשטיצו - אנה קריספי, סבתא יוונית אמיתית, מפנקת אותנו במתכון של פשטידת מקרוני עם המון גבינות שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4264.3 קק״ל 4264.3 קק״ל
    פחמימות 214.6 גרם 214.6 גרם
    שומן 313.1 גרם 313.1 גרם
    נתרן 7957.2 מ״ג 7957.2 מ״ג
    חלבון 156.1 גרם 156.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 114.8 גרם 114.8 גרם
    כולסטרול 1601.6 מ״ג 1601.6 מ״ג
    סידן 1780.8 מ״ג 1780.8 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1209.2 מ״ג 1209.2 מ״ג
    אבץ 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4264.3 קק״ל 4264.3 קק״ל
    פחמימות 214.6 גרם 214.6 גרם
    שומן 313.1 גרם 313.1 גרם
    נתרן 7957.2 מ״ג 7957.2 מ״ג
    חלבון 156.1 גרם 156.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 114.8 גרם 114.8 גרם
    כולסטרול 1601.6 מ״ג 1601.6 מ״ג
    סידן 1780.8 מ״ג 1780.8 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1209.2 מ״ג 1209.2 מ״ג
    אבץ 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


שימון תבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים (לא שוטפים במים) ומעבירים לקערה גדולה.
  3. ממיסים את החמאה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר חומרי המלית.
  5. מוסיפים לקערת הפסטה את תערובת הביצים והגבינות ומערבבים היטב.
  6. משמנים את התבנית בשמן זית ומעבירים אליה את תערובת הפסטה והגבינות.
  7. אופים בתנור החם 45 דקות עד שהמאפה משחים. מגישים חם.

מתכון: אנה קריספי
צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת מקרוני עם גבינות היישר מיוון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות