הכי בצ’יק – פתיתים אדומים עם בצל, עגבניות ופלפלים

אוהבים פתיתים? גם אנחנו! שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי של פתיתים אדומים רכים ועסיסיים, עם בצל, פלפלים ועגבניות. הילדים לא יפסיקו לאכול
אוהבים פתיתים? גם אנחנו! שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי של פתיתים אדומים רכים ועסיסיים, עם בצל, פלפלים ועגבניות. הילדים לא יפסיקו לאכול
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.6 קק״ל 771.9 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 117.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.2 גרם
    נתרן 627.7 מ״ג 3766.3 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 78.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 197.7 מ״ג 1186.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.6 קק״ל 771.9 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 117.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.2 גרם
    נתרן 627.7 מ״ג 3766.3 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 78.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 197.7 מ״ג 1186.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, השום והצ’ילי. חותכים את הפלפל והעגבנייה לקוביות בגודל 1 ס”מ. מרתיחים את המים.
  2. מחממים את השמן בסיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל האדום והפלפל החריף ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהירקות רכים.
  3. מוסיפים את העגבנייה ומאדים עוד 2 דקות. מוסיפים את הפתיתים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים את מיץ העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 8-7 דקות עד שהפתיתים מוכנים.

הערות

  • אם לא אוהבים חריף אפשר להשמיט את הפלפל צ'ילי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי בצ’יק – פתיתים אדומים עם בצל, עגבניות ופלפלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף שאהבת! 🙂

    Avatar
    רעות ....

    היי, מה אפשר לשים במקום מיץ עגבניות? פשוט אולי יותר מים?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את מיץ העגבניות בכוס מים רותחים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות