פתיתים אדומים עם בצל, עגבניות ופלפלים

אוהבים פתיתים? גם אנחנו! שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי של פתיתים אדומים רכים ועסיסיים, עם בצל, פלפלים ועגבניות. הילדים לא יפסיקו לאכול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, השום והצ’ילי. חותכים את הפלפל והעגבנייה לקוביות בגודל 1 ס”מ. מרתיחים את המים.
  2. מחממים את השמן בסיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל האדום והפלפל החריף ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהירקות רכים.
  3. מוסיפים את העגבנייה ומאדים עוד 2 דקות. מוסיפים את הפתיתים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים את מיץ העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 8-7 דקות עד שהפתיתים מוכנים.

הערות

  • אם לא אוהבים חריף אפשר להשמיט את הפלפל צ'ילי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 135.6 קק״ל 813.8 קק״ל
פחמימות 19.2 גרם 114.9 גרם
שומן 5.1 גרם 30.4 גרם
נתרן 627.5 מ״ג 3765.2 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 20.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.3 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 17.0 מ״ג 102.1 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 201.8 מ״ג 1210.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody