סנו רקע

צבעוני ומרענן: ג’לי פירות מתוק שמכינים עם הילדים

אין כמו להפעיל את הילדים ולבסוף להנות גם מקינוח מטריף! ג'לי פירות עם שכבות צבעוניות ומתוקות של קיווי, תות ומנגו
אין כמו להפעיל את הילדים ולבסוף להנות גם מקינוח מטריף! ג'לי פירות עם שכבות צבעוניות ומתוקות של קיווי, תות ומנגו
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.6 קק״ל 879.4 קק״ל
    פחמימות 35.6 גרם 213.3 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.2 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 86.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 173.1 מ״ג 1038.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.6 קק״ל 879.4 קק״ל
    פחמימות 35.6 גרם 213.3 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.2 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 86.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 173.1 מ״ג 1038.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

קבלו מתכון מהיר להכנת קינוח ג’לי פירות צבעוני ומרענן שאפשר להכין ביחד עם הילדים. כל העסק הופך לפשוט יותר בזכות שקיות הזיפר שהופכות בתוך רגע לשקית זילוף, בעזרתה גם הילדים מצליחים להכין כוסות יפות ומרשימות.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ג'לי פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את הג’לטין: מערבבים את הג’לטין עם 9 כפות מים ומניחים בצד למשך 10 דקות. ממיסים במיקרוגל את הג’לטין במשך 30 שניות.
  2. יוצרים את הסירופ: ממיסים בסיר את הסוכר עם 9 כפות מים עד ליצירת מרקם של סירופ, מאחדים עם הג’לטין ומערבבים היטב.
  3. מכינים את מחיות הג’לי: שמים כל אחת מהמחיות בקערה נפרדת, מוסיפים לכל קערה כף אחת ממיץ הלימון ומערבבים. מוסיפים לכל קערה שליש מהסירופ עם הג’לטין ומערבבים.
  4. יוצרים את שכבות הג’לי: מעבירים כל מחית ג’לי לשקית זיפר סנו סושי וסוגרים היטב.
  5. גוזרים את קצה השקית ויוצקים לכוסות הגשה לפי הסדר שרוצים. מקפיאים למשך 10 דקות בין שכבה לשכבה, אפשר גם ליצור כמה שכבות מכל צבע.
ג'לי צבעוני סנו סושי2
ג’לי עם שכבות צבעוניות של פירות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
tip

טיפ סנו סושי

לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, הכניסו אליה את תערובת הג'לי, סגרו אותה עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צבעוני ומרענן: ג’לי פירות מתוק שמכינים עם הילדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, זה מה שיוצר את הג’לי היציב. בהצלחה!

    Avatar
    חן

    וואו! ג’לי מפירות אמתיים! שיחוק!!!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות