גזרים צלויים בזיגוג מתקתק – צימעס איכרים
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה בשרית או חלבית? שי-לי ליפא חולקת מתכון של גזרים צלויים בזיגוג מתקתק שמתאימים לבשר, עוף או דגים
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה בשרית או חלבית? שי-לי ליפא חולקת מתכון של גזרים צלויים בזיגוג מתקתק שמתאימים לבשר, עוף או דגים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 185.2 קק״ל 1111.0 קק״לפחמימות 20.2 גרם 121.5 גרםשומן 10.3 גרם 62.0 גרםנתרן 601.2 מ״ג 3607.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 7.0 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.6 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 49.2 מ״ג 295.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 486.2 מ״ג 2917.4 מ״גאבץ 109.7 מ״ג 658.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 185.2 קק״ל 1111.0 קק״לפחמימות 20.2 גרם 121.5 גרםשומן 10.3 גרם 62.0 גרםנתרן 601.2 מ״ג 3607.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 7.0 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.6 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 49.2 מ״ג 295.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 486.2 מ״ג 2917.4 מ״גאבץ 109.7 מ״ג 658.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 גזרים צבעוניים בינוניים
-
1/4 כוס סילאן
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מים
-
1 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חוצים את הגזרים לאורכם.
- מערבבים בקערית את הסילאן, שמן הזית, המים, הקינמון ושבבי צה’ילי.
- מברישים את הגזרים היטב ומניחים בתבנית.
- אופים 35-30 דקות עד שהגזרים זהובים ופריכים. הופכים את הגזרים תוך כדי האפייה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חוצים את הגזרים לאורכם.
- מערבבים בקערית את הסילאן, שמן הזית, המים, הקינמון ושבבי צה’ילי.
- מברישים את הגזרים היטב ומניחים בתבנית.
- אופים 35-30 דקות עד שהגזרים זהובים ופריכים. הופכים את הגזרים תוך כדי האפייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן