גזרים צלויים בזיגוג מתקתק – צימעס איכרים

מחפשים תוספת צמחונית לארוחה בשרית או חלבית? שי-לי ליפא חולקת מתכון של גזרים צלויים בזיגוג מתקתק שמתאימים לבשר, עוף או דגים
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה בשרית או חלבית? שי-לי ליפא חולקת מתכון של גזרים צלויים בזיגוג מתקתק שמתאימים לבשר, עוף או דגים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.3 קק״ל 824.0 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 73.9 גרם
    שומן 10.1 גרם 60.6 גרם
    נתרן 520.7 מ״ג 3124.0 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 64.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 112.9 מ״ג 677.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.3 קק״ל 824.0 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 73.9 גרם
    שומן 10.1 גרם 60.6 גרם
    נתרן 520.7 מ״ג 3124.0 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 64.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 112.9 מ״ג 677.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חוצים את הגזרים לאורכם.
  2. מערבבים בקערית את הסילאן, שמן הזית, המים, הקינמון ושבבי צה’ילי.
  3. מברישים את הגזרים היטב ומניחים בתבנית.
  4. אופים 35-30 דקות עד שהגזרים זהובים ופריכים. הופכים את הגזרים תוך כדי האפייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גזרים צלויים בזיגוג מתקתק – צימעס איכרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות