צ’יפס בטטה מושלם – קריספי, מתובל ו… אפוי!

צ'יפס בטטה אפוי ומושלם שמוציא את המתיקות הבטטות לצד חריפות הצ'ילי. צ'יפס בטטות אפוי וטבעוני יכול להיות חטיף או תוספת נפלאה לצד עוף, דג, סטייק או סלט
צ'יפס בטטה אפוי ומושלם שמוציא את המתיקות הבטטות לצד חריפות הצ'ילי. צ'יפס בטטות אפוי וטבעוני יכול להיות חטיף או תוספת נפלאה לצד עוף, דג, סטייק או סלט
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.5 קק״ל 766.1 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 57.6 גרם
    שומן 15.1 גרם 60.6 גרם
    נתרן 688.6 מ״ג 2754.4 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 73.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 144.0 מ״ג 576.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.5 קק״ל 766.1 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 57.6 גרם
    שומן 15.1 גרם 60.6 גרם
    נתרן 688.6 מ״ג 2754.4 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 73.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 144.0 מ״ג 576.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

אוהבים צ’יפס? ברור! מי לא? אבל ריחות הטיגון בבית שנדבקים לקירות ולבגדים והבריאות שלא בדיוק הולכת יד ביד עם הטיגוניישן הזה מכוונות אותנו למצוא פיתרון אחר. יגענו ומצאנו צ’יפס מושלם בתנור. צ’יפס בטטה קצת מתקתק, עם תבלינים, אפוי בתנור ונפלא עם קטשופ, מיונז, סטייק, דג או סלט. צ’יפס מושלם כבר אמרנו? אז אל תהיו בטטות ולכו להכין!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לתערובת התבלינים לציפוי הבטטות:


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום גבוה של 200 מעלות.
  2. קולפים את הבטטות. חותכים את הבטטות לצ’יפס ארוך בעובי של 1 ס”מ. שוטפים את צ’יפס הבטטות היטב, תחת מים זורמים, ומניחים על מגבת יבשה ומייבשים את הצ’יפס.
  3. מערבבים את כל חומרי הציפוי יחד ומכניסים לשקית יחד עם הבטטות. משקשקים היטב עד שכל הבטטות מצופות. ניתן להכניס את השקית בשלב הזה למקרר ולהוציא בסמוך לארוחה.
  4. מצפים תבניות תנור בנייר אפיה ומניחים את הצ’יפס על התבניות במרווחים של 1/2 ס”מ.
  5. אופים כ-20 דקות, מוציאים את התבנית מהתנור, הופכים את הצ’יפסים בעזרת מלקחיים לצד הלא אפוי ומחזירים לעוד 15 דקות אפיה.

הערות

  • אתם מוזמנים להחליף את התבלינים באחרים ופשוט לשחק. כן, המטבח הוא מגרש משחקים נפלא ומותר לשחק עם אוכל!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס בטטה מושלם – קריספי, מתובל ו… אפוי!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי🍠🍠🍟🍟

תגובות (21)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      הקורנפלור מוסיף קראנצ’יות

    Avatar
    יהודית נעים

    מתכון מצויין!!! תודה רבה!!!

הצג עוד

קטגוריות

תגיות