קאפקייקס שוקולד עם קצפת קקאו וסוכריות צבעוניות

רוצים לפנק את הילדים בקינוח מתוק? מכינים קאפקייקס שוקולד אישיים עם קרם קקאו וסוכריות וצופים בילדים טורפים בהנאה
רוצים לפנק את הילדים בקינוח מתוק? מכינים קאפקייקס שוקולד אישיים עם קרם קקאו וסוכריות וצופים בילדים טורפים בהנאה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.7 קק״ל 3536.5 קק״ל
    פחמימות 31.0 גרם 372.4 גרם
    שומן 16.6 גרם 199.7 גרם
    נתרן 125.5 מ״ג 1506.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 117.9 גרם
    כולסטרול 55.8 מ״ג 669.7 מ״ג
    סידן 32.8 מ״ג 393.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 1561.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.7 קק״ל 3536.5 קק״ל
    פחמימות 31.0 גרם 372.4 גרם
    שומן 16.6 גרם 199.7 גרם
    נתרן 125.5 מ״ג 1506.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 117.9 גרם
    כולסטרול 55.8 מ״ג 669.7 מ״ג
    סידן 32.8 מ״ג 393.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 1561.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
מערכת Foody
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

קרם


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מכינים את הבלילה: מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה ולא סמיכה מדי.
  4. בעזרת כף מחלקים את הבלילה בין השקעים. מזלפים עד ל-3/4 גובה השקע.
  5. אופים כ-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלק העליון. מוציאים מהתנור ומקררים על רשת.
  6. מכינים את הקרם: מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה עמוקה ומקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן. ערכת זילוף כזאת חייבים בכל בית.
  7. מזלפים מעל כל קאפקייק תלולית של הקרם ומפזרים מעל את הסוכריות הצבעוניות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס שוקולד עם קצפת קקאו וסוכריות צבעוניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    אופה :)

    אני השתמשתי רק במתכון של הקרם, והוא יצא פשוט מושלם! טעים ויציב

    Avatar
    יובל אבני

    האם ניתן להכין בתור עוגה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יובל, ניתן להכין בתבנית 26 ס”מ ולאפות בערך 30 דקות עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות