קאפקייקס שוקולד עם קצפת קקאו וסוכריות צבעוניות

רוצים לפנק את הילדים בקינוח מתוק? מכינים קאפקייקס שוקולד אישיים עם קרם קקאו וסוכריות וצופים בילדים טורפים בהנאה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

בלילה

קרם

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מכינים את הבלילה: מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה ולא סמיכה מדי.
  4. בעזרת כף מחלקים את הבלילה בין השקעים. מזלפים עד ל-3/4 גובה השקע.
  5. אופים כ-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלק העליון. מוציאים מהתנור ומקררים על רשת.
  6. מכינים את הקרם: מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה עמוקה ומקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  7. מזלפים מעל כל קאפקייק תלולית של הקרם ומפזרים מעל את הסוכריות הצבעוניות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 289.2 קק״ל 3470.5 קק״ל
פחמימות 29.4 גרם 353.0 גרם
שומן 16.3 גרם 195.8 גרם
נתרן 159.3 מ״ג 1911.5 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 50.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 116.6 גרם
כולסטרול 85.8 מ״ג 1029.7 מ״ג
סידן 37.5 מ״ג 450.5 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 15.6 מ״ג
אשלגן 135.9 מ״ג 1630.4 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 7.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    שולה בובליל

    אין נוזלים במתכון של הקרם יש רק את החומרים היבשים

      Avatar
      Foody Foody

      היי שולה, צודקת לגמרי. תיקנו את המתכון, יש להוסיף 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה. תודה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody