-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 687.1 קק״ל 4122.5 קק״לפחמימות 30.8 גרם 184.8 גרםשומן 23.6 גרם 141.8 גרםנתרן 573.6 מ״ג 3441.4 מ״גחלבון 63.1 גרם 378.5 גרםסיבים תזונתיים 17.5 גרם 104.8 גרםשומן רווי 6.9 גרם 41.2 גרםכולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״גסידן 407.0 מ״ג 2441.8 מ״גברזל 6.5 מ״ג 38.9 מ״גאשלגן 2920.2 מ״ג 17521.2 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 68.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות687
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 687.1 קק״ל 4122.5 קק״לפחמימות 30.8 גרם 184.8 גרםשומן 23.6 גרם 141.8 גרםנתרן 573.6 מ״ג 3441.4 מ״גחלבון 63.1 גרם 378.5 גרםסיבים תזונתיים 17.5 גרם 104.8 גרםשומן רווי 6.9 גרם 41.2 גרםכולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״גסידן 407.0 מ״ג 2441.8 מ״גברזל 6.5 מ״ג 38.9 מ״גאשלגן 2920.2 מ״ג 17521.2 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 68.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 687 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 ק"ג בשר כתף
-
2 בצלים בינוניים
-
2 כוסות יין אדום יבש
-
2 כוסות מים
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
3 גזרים בינוניים
-
3 גבעולי סלרי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. עם סכין חדה חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
- קולפים וחותכים את הבצל לשישיות. חותכים את הגזר והסלרי לפרוסות בעובי 3 ס”מ.
- מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
- מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי בחישה בכף עץ.
- מוסיפים יין, מים, רסק עגבניות, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי.
- מוסיפים גזר וסלרי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד כשעה, עד שהבשר והירקות רכים.
אופן הכנה
- מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. עם סכין חדה חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
- קולפים וחותכים את הבצל לשישיות. חותכים את הגזר והסלרי לפרוסות בעובי 3 ס”מ.
- מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
- מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי בחישה בכף עץ.
- מוסיפים יין, מים, רסק עגבניות, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי.
- מוסיפים גזר וסלרי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד כשעה, עד שהבשר והירקות רכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון נפלא, קל להכנה , המתכון המועדף עלי לקדירת בשר