< רקע נינג'ה

קובה משוויה עם פיצוחים

קובה משוויה - קובה צלויה עם טעמים נהדרים וקראנץ' של אגוזים שרק מוסיף. מתכון זריז שיסדר לכם את ארוחת הצהריים עם טעם של ארוחה מושקעת
קובה משוויה - קובה צלויה עם טעמים נהדרים וקראנץ' של אגוזים שרק מוסיף. מתכון זריז שיסדר לכם את ארוחת הצהריים עם טעם של ארוחה מושקעת
  • פרח רסלן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    878
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 878.0 קק״ל 4390.0 קק״ל
    פחמימות 81.1 גרם 405.6 גרם
    שומן 38.9 גרם 194.4 גרם
    נתרן 351.6 מ״ג 1758.0 מ״ג
    חלבון 47.1 גרם 235.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 72.7 גרם
    כולסטרול 126.3 מ״ג 631.4 מ״ג
    סידן 94.6 מ״ג 473.0 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    אשלגן 856.9 מ״ג 4284.4 מ״ג
    אבץ 11.1 מ״ג 55.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    878
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 878.0 קק״ל 4390.0 קק״ל
    פחמימות 81.1 גרם 405.6 גרם
    שומן 38.9 גרם 194.4 גרם
    נתרן 351.6 מ״ג 1758.0 מ״ג
    חלבון 47.1 גרם 235.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 72.7 גרם
    כולסטרול 126.3 מ״ג 631.4 מ״ג
    סידן 94.6 מ״ג 473.0 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    אשלגן 856.9 מ״ג 4284.4 מ״ג
    אבץ 11.1 מ״ג 55.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מעטפת

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את מעטפת הקובה: טוחנים את הבשר עם השומן במעבד מזון עם כפית מלח עד שמתקבל מרקם קרמי ורוד.
  2. טוחנים את הבורגול, עשבי התיבול, הפלפלים, והתבלינים באותו מעבד מזון.
  3. מערבבים את קרם הבשר עם תערובת הפלפלים והבורגול ומעבדים היטב בידיים רטובות עד לקבלת מעטפת רכה. צריך להרטיב את הידיים אם התערובת מרגישה יבשה, כך שתצא בסוף מעטפת רכה ומעט מימית.
  4. מכינים את תערובת המילוי: מקפיצים את הבצל עם מעט שמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר ומקפיצים ביחד. דקה לפני שהתערובת מוכנה, מוסיפים את הסומאק, הפלפל ומלח. מקפיצים ביחד ומכבים את האש.
  5. מחממים את הנינג’ה גריל על תכנית גריל ולחום מקסימלי.
  6. שוברים את הפיצוחים הקלויים בקערה, ביד או בעזרת פטיש, ומוסיפים אותם לתערובת המילוי.
  7. מוסיפים סירופ רימונים ומערבבים ביחד. לאחר מכן מניחים את המילוי בצד להתקרר.
  8. מחלקים את התערובת של המעטפת ל-10 כדורים, ועוטפים אותם בניילון כדי שלא יתייבשו.
  9. כל פעם משטחים 2 כדורים. על אחד מניחים 2 כפות מתערובת המילוי וסוגרים עם הקובה השנייה.
  10. מהדקים וסוגרים, נעזרים בידיים רטובות אם יש סדקים.
  11. עושים את אותה הפעולה עם שאר הכדורים.
  12. משמנים ומכניסים את הקובות לנינג׳ה.
  13. צולים משני הצדדים, 3-4 דקות לכל צד.
  14. מגישים עם ממרח שום לבנוני, או סירופ רימונים.
    קובה משוויה טעים
    טעים ועסיסי. קובה משוויה
    קובה משוויה עם פיצוחים. צילום: פארח ראסלן

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קובה משוויה עם פיצוחים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות