-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 750.4 קק״ל 1500.8 קק״לפחמימות 50.1 גרם 100.1 גרםשומן 57.0 גרם 114.0 גרםנתרן 124.0 מ״ג 248.0 מ״גחלבון 37.9 גרם 75.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.2 גרם 28.4 גרםכולסטרול 90.0 מ״ג 180.0 מ״גסידן 43.2 מ״ג 86.4 מ״גברזל 6.6 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 1160.0 מ״ג 2320.0 מ״גאבץ 16.4 מ״ג 32.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות750
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 750.4 קק״ל 1500.8 קק״לפחמימות 50.1 גרם 100.1 גרםשומן 57.0 גרם 114.0 גרםנתרן 124.0 מ״ג 248.0 מ״גחלבון 37.9 גרם 75.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.2 גרם 28.4 גרםכולסטרול 90.0 מ״ג 180.0 מ״גסידן 43.2 מ״ג 86.4 מ״גברזל 6.6 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 1160.0 מ״ג 2320.0 מ״גאבץ 16.4 מ״ג 32.8 מ״גסגור
לא צריך להיות שפים כדי להכין את מנת הגורמה הזו לפתיחת הארוחה! קבלו מתכון קל ומדויק להכנת קרפצ’יו בקר שהוא גם עשיר בטעמים מיוחדים ומעולים וגם עדין בצורה בלתי רגילה! רוצו להכין!
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 750 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפצ'יו בקר
-
400 גרם פילה בקרחתוך לפרוסות דקות דקות
-
8 כפות שמן זית עדין
-
4 כפיות חומץ בלסמי ממודנה
-
4 כפיות מיץ לימון טבעי
-
2 כפות סילאן טבעי
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
הגשה
-
חופן ארוגולהעלים
אופן הכנה
- פורסים את הבשר לפרוסות הכי דקות שאפשר ומשטחים עם פטיש שניצלים לפרוסות עוד יותר דקות.
- מסדרים את פרוסות הבשר על שתי צלחות הגשה בצורה מעגלית. יוצקים מעל את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הסילאן ומיץ הלימון ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
- מפזרים מעל עלי ארוגולה וצנוברים ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הבשר לפרוסות הכי דקות שאפשר ומשטחים עם פטיש שניצלים לפרוסות עוד יותר דקות.
- מסדרים את פרוסות הבשר על שתי צלחות הגשה בצורה מעגלית. יוצקים מעל את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הסילאן ומיץ הלימון ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
- מפזרים מעל עלי ארוגולה וצנוברים ומגישים.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן