במיוחד לפסח: קוגל מתוק עם מצות וצימוקים

קינוח נפלא וכשר לפסח של קוגל מתוק עם מצות וצימוקים, מתובל בפלפל שחור וקינמון, שיוצא מהתנור שזוף וטעים כל כך שממש קשה לא לחסל
קינוח נפלא וכשר לפסח של קוגל מתוק עם מצות וצימוקים, מתובל בפלפל שחור וקינמון, שיוצא מהתנור שזוף וטעים כל כך שממש קשה לא לחסל
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    2259
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2258.6 קק״ל 2258.6 קק״ל
    פחמימות 255.7 גרם 255.7 גרם
    שומן 127.2 גרם 127.2 גרם
    נתרן 684.2 מ״ג 684.2 מ״ג
    חלבון 32.9 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 1012.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 306.4 מ״ג 306.4 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    2259
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2258.6 קק״ל 2258.6 קק״ל
    פחמימות 255.7 גרם 255.7 גרם
    שומן 127.2 גרם 127.2 גרם
    נתרן 684.2 מ״ג 684.2 מ״ג
    חלבון 32.9 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 1012.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 306.4 מ״ג 306.4 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. משרים את המצות במים כ-10 דקות. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
  3. מבשלים בסיר קטן שמן קנולה וסוכר, תוך כדי בחישה, עד שהסוכר נמס והתערובת מקבלת צבע קרמל.
  4. יוצקים בזהירות רבה על המצות ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים ביצים, פלפל שחור, קינמון וצימוקים ומערבבים. יוצקים לתבנית, משטחים ומכסים ברדיד אלומיניום.
  6. אופים שעתיים, עד השחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במיוחד לפסח: קוגל מתוק עם מצות וצימוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יערה בן-דוד

    נראה מעניין אשמור לי את המתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות