
קינוח אישי ומפנק: פודינג צ’יה שוקולד עם בננה, קוקוס ושבבי שקדים
גם טבעוני, גם שוקולדי וגם קל כל כך להכנה - מה צריך יותר מזה? פודינג צ'יה שוקולד בניחוח עדין של קוקוס עם בננה ושקדים
גם טבעוני, גם שוקולדי וגם קל כל כך להכנה - מה צריך יותר מזה? פודינג צ'יה שוקולד בניחוח עדין של קוקוס עם בננה ושקדים
- אופיר חגי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 778.5 קק״ל 1557.1 קק״לפחמימות 56.0 גרם 112.0 גרםשומן 60.1 גרם 120.1 גרםנתרן 428.1 מ״ג 856.2 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 49.3 גרם 98.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.6 מ״ג 151.1 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 1219.3 מ״ג 2438.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות779
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 778.5 קק״ל 1557.1 קק״לפחמימות 56.0 גרם 112.0 גרםשומן 60.1 גרם 120.1 גרםנתרן 428.1 מ״ג 856.2 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 49.3 גרם 98.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.6 מ״ג 151.1 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 1219.3 מ״ג 2438.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
מחפשים קינוח פרווה (וגם טבעוני!) טעים והכי קל להכנה? פודינג צ’יה שעושה שימוש בסופר-פוד הנהדר הזה, בטעם שוקולדי עם רמיזת קוקוס ופרוסות בננה מעליו. מכירים מישהו שלא אוהב את שילוב השוקולד והבננה? גם אנחנו לא!
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 779 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


פודינג צ'יה
הגשה
-
1 יחידה בננהחתוכה לפרוסות
-
1 חופן קוקוס טחוןמזרח מערב
-
1 חופן גפרורי שקדיםאו פקאן מסוכר

אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.
מוסיפים את קרם הקוקוס לקערה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל - מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
- מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).
מעבירים את הפודינג לכוסות הגשה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל - מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.

אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
- מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).
- מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר במקום קרם קוקוס חלב רגיל
אפשר, מומלץ לערבב אחרי שעה שהפודינג בקירור ואז להחזיר למקרר לשלוש שעות נוספות לפחות