![פודינג צ'יה שוקולד בננה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/09/08102554/SAU_2395-Medium-1100x733.jpg)
קינוח אישי ומפנק: פודינג צ’יה שוקולד עם בננה, קוקוס ושבבי שקדים
- אופיר חגי
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 778.5 קק״ל 1557.1 קק״לפחמימות 56.0 גרם 112.0 גרםשומן 60.1 גרם 120.1 גרםנתרן 428.1 מ״ג 856.2 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 49.3 גרם 98.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.6 מ״ג 151.1 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 1219.3 מ״ג 2438.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות779
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 778.5 קק״ל 1557.1 קק״לפחמימות 56.0 גרם 112.0 גרםשומן 60.1 גרם 120.1 גרםנתרן 428.1 מ״ג 856.2 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 49.3 גרם 98.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.6 מ״ג 151.1 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 1219.3 מ״ג 2438.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
מחפשים קינוח פרווה (וגם טבעוני!) טעים והכי קל להכנה? פודינג צ’יה שעושה שימוש בסופר-פוד הנהדר הזה, בטעם שוקולדי עם רמיזת קוקוס ופרוסות בננה מעליו. מכירים מישהו שלא אוהב את שילוב השוקולד והבננה? גם אנחנו לא!
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 779 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
פודינג צ'יה
הגשה
-
1 יחידה בננהחתוכה לפרוסות
-
1 חופן קוקוס טחוןמזרח מערב
-
1 חופן גפרורי שקדיםאו פקאן מסוכר
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.
מוסיפים את קרם הקוקוס לקערה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל - מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
- מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).
מעבירים את הפודינג לכוסות הגשה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל - מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.
![פודינג צ'יה שוקולד בננה4](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/09/08102611/SAU_2388-Medium.jpg)
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
- מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).
- מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.
![](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/09/08103255/SAU_2384-Medium_720x250_acf_cropped.jpg)
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
תודה. האם חייבים ציה? אפשר בלי או משהו במקום?
הי זהבה, המתכון הוא לפודינג צ’יה. אם את מחפשת מתכונים אחרים, יש באתר מתכונים רבים לקינוחים אישיים
אפשר במקום קרם קוקוס חלב רגיל
אפשר, מומלץ לערבב אחרי שעה שהפודינג בקירור ואז להחזיר למקרר לשלוש שעות נוספות לפחות